AUTORAAM TINTEN

Bent u geïnteresseerd in uw autoraam tinten? Dan bent u niet de enige. Dit wordt namelijk steeds populairder. Mocht u voor autoraam tinten willen kiezen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens dit proces wordt er donkere zonwerende folie op de ruiten van uw auto aangebracht. Veel mensen kiezen ervoor om dit toe te passen omdat de auto er al snel stoerder en sportiever uit komt te zien. Toch zijn er bij autoraam tinten ook een tal andere voordelen te benoemen. Zo wordt met autoraam tinten ook de UV-straling grotendeels tegengehouden, wat als zeer fijn wordt ervaren tijdens het autorijden, ook zal de kans op huidziektes sterk verminderd worden en zal uw interieur niet meer verkleuren. Verder biedt autoraam tinten ook het voordeel dat men niet meer naar binnen kan kijken. Dit zorgt voor meer privacy. Ten slotte zorgt autoraam tinten ervoor dat uw energie bespaard. Onze raamfolie houdt tot wel 85% hitte tegen, waardoor uw airco de temperatuur in de auto beter zal controleren, wat u dus een besparing zal opleveren op de brandstof en onderhoudskosten. Besluit u om uw autoraam te tinten dan zal u merken dat uw rijcomfort sterk zal verbeteren uw heeft geen hinderlijke koplamp schitteringen meer als u in de achteruitkijkspiegel kijkt wat prettiger is voor uw ogen.

Autoraam tinten doen we op het hoogst haalbare niveau met behulp van onze eigen technieken. Eerst worden de portierruiten volgens de instructies van de autodealer gedemonteerd. Vervolgens worden de portier-ramen in onze stofvrije ruimte voorzien van raamfolie, hetgeen overeenkomt met fabrieksaf getint glas. Hierna worden de ramen gedroogd in onze droogcabine en daarna worden de ramen hoogwaardig afgewerkt waardoor er geen verschil te zien is met fabrieksaf getint glas en de door ons geblindeerde autoruiten.

AUTORAAM TINTEN DOOR PROAUTOTINT

12

Jaar ervaring


8954

Ramen geblindeerd


1478

Rollen folie


2675

Tevreden klanten


Materiaal van topkwaliteit

Kiest u Proautotint, dan kiest u voor topkwaliteit in autoraam tinten. Wij werken namelijk alleen met de beste materialen. Zo wordt het grootste deel van de UV-straling bijvoorbeeld door onze folie geblokkeerd. Dit percentage is zeer groot, namelijk 99%. Onze raamfolie verhoogt daarmee het rijcomfort en is ook geschikt voor kinderen. Kinderen kijken in de auto graag naar buiten en met onze autoraam tinten is dit nog steeds mogelijk! Ze kunnen goed naar buiten kijken en zijn ook nog eens 85% beschermd tegen de zon. Tot slot zijn uw kinderen ook extra beschermd bij een eventueel ongeluk, want er kunnen namelijk geen glasscherven meer door de auto vliegen na het blinderen van de autoruiten. Onze raamfolie houdt al het glas bij elkaar. Verder is de folie krasvast en reflecteert het niet. Het is extra stevig en buiten dat blijft het er mooi uitzien op de lange termijn. Dit zijn punten waaraan u kunt herkennen dat het folie van topkwaliteit is. Buiten dat ziet de folie er ook veel beter uit dan folie van mindere kwaliteit dit merkt u aan het rijcomfort een goede raamfolie kan men altijd doorheen kijken zelfs in de nacht.

Wetgeving in autoraam tinten

Mocht u kiezen voor autoraam tinten, dan is het belangrijk om rekening te houden met de Nederlandse wetgeving. Het is namelijk wettelijk verplicht dat de autoruiten een bepaalde hoeveelheid licht doorlaten, namelijk 55%. Uw autoraam tinten zal bij ons dan ook op de juiste manier gebeuren met deze wetgeving in acht genomen. Mocht dit niet het geval zijn, dan is er dus een kans dat u een boete krijgt. Juist daarom is het belangrijk om voor een specialist te kiezen. Mocht u nog op zoek zijn naar een specialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen de hoeveelheid licht namelijk nog een keer controleren aan de hand van speciaal meetapparatuur die de overheid ook gebruikt hierdoor zijn we in staat om uw ruiten te certificeren zodat u nooit problemen kunt krijgen met de overheid. De meetwaardes krijgt u op een certificaat. Zo weet u zeker dat uw autoraam tinten aan de Nederlandse Wetgeving zullen voldoen. Zo heeft u dus geen kans op een boete.

Vakmensen

Als u kiest voor Proautotint, dan kiest u dus voor topkwaliteit. Ons team bestaat namelijk uit vakmensen. De folie wordt namelijk perfect aangebracht op uw ruit. Hier hebben we een stofvrije cabine voor gemaakt om raamfolie op de portierruiten stofvrij aan te brengen.Onze vakmensen hebben namelijk enorm veel ervaring , met speciale snijtechnieken zorgen we ervoor dat het niet te zien is dat er folie gemonteerd is op de ramen daarnaast reduceren we dot matrix randen op de vaste ruiten met 95% wat nagenoeg overeenkomt met fabrieksaf getint glas. Het maakt hierbij niet uit wat de vorm van uw auto is of hoe oud de auto is. Onze experts zullen ervoor zorgen dat de folie perfect aangebracht wordt en het algehele proces van autoruit tinten goed verloopt. Mocht u benieuwd zijn naar het eerdere werk dat wij geleverd hebben, neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Of kijk op ons youtube kanaal. Hier kunt u namelijk enorm veel voorbeelden vinden van werk dat wij gedaan hebben.

Mocht u de folie door onze vakmensen laten aanbrengen, dan kunt u er zeker van zijn dat de folie niet van de ruit te onderscheiden is. Wat ons ook uniek maakt is dat na het blinderen u de ramen ook direct weer kunt bedienen. Dit omdat wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan speciale snijtechnieken, hierdoor wordt de folie nauwkeurig op de portierruiten geplaatst. En speciale drogers om de ruiten zo snel mogelijk te drogen.Buiten dat is folie krasvast waardoor die erg lang mee zal gaan.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
GRATIS LEENAUTO
Maak gebruik van onze gratis leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 27 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 68 beoordelingen

ONZE MERKEN