AUTORAMEN BLINDEREN

Duizenden en duizenden auto’s zagen we de afgelopen jaren al voorbij komen en allemaal verlieten ze ons terrein met perfect geblindeerde ramen. Autoramen blinderen is een blijvende trend en in een periode van twaalf jaar hebben we dan ook onnoemelijk veel ervaring opgedaan. Zo goed als elk merk en type auto is wel door onze vingers geweest en hebben we van alleen de beste folie voorzien. Uiteraard ook in alle diverse autoruiten tinten die wij aanbieden. We durven ons ondertussen dan ook gerust een specialist te noemen op het gebied van autoramen blinderen, want dat zijn we.

We maken alleen gebruik van de beste materialen

Onze vakmensen zijn ervaren, de omgeving waarin we autoramen blinderen is volledig stofvrij en we maken alleen gebruik van de beste materialen. En mocht u afspraken hebben staan en over een auto moeten beschikken gedurende dat wij uw autoramen blinderen, dan krijgt u van ons gewoon een leenauto mee.

Autoramen blinderen is een vak apart, een specialiteit. Bij Proautotint richten we ons volledig op deze specialiteit. Niet voor niets waren wij een van de eerste specialisten die werkte met de, ondertussen meer toegepaste, DOT Matrix technologie. We proberen altijd te innoveren en beter te worden, zodat we de lat voor onszelf elke dag weer iets hoger kunnen leggen. Met de DOT Matrix technologie zijn we in staan de bekende puntjes op de ruiten, tijdens het autoramen blinderen, weg te werken.

AUTORAMEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

12

Jaar ervaring


8954

Ramen geblindeerd


1478

Rollen folie


2675

Tevreden klanten


U gebruikt uw ramen meteen na de behandeling

De folies waarmee wij werken zijn van de allerbeste kwaliteit. De folie is krasvast en geeft geen reflectieschitteringen. De UV-straling wordt voor bijna de volledige honderd procent geblokkeerd terwijl de folies daarnaast ook nog eens extra veiligheid bieden. Mocht u onverhoopt betrokken raken bij een ongeval, dan zult u niet geconfronteerd worden met glassplinters. En dat is uiteraard een prettige gedachte. Bekend zijn ook de speciale snijtechnieken die we gebruiken voor de draairamen en altijd garanderen we een minimale inkijk in uw auto. Met onze folie controleert u de temperatuur ook nog eens veel beter en mooi is dat u de ramen, nadat de auto door ons behandeld is, meteen kunt gebruiken. Uiteraard geven we voordat u besluit voor een bepaalde behandeling te kiezen altijd uitgebreid advies.

Perfect zicht, ook in het donker

Wij durven met zekerheid te zeggen dat uw autoramen blinderen met onze raamfolie ervoor zal zorgen dat u lang plezier zal beleven aan uw geblindeerde autoramen. De afwerking is uiterst netjes en uw zicht is en blijft perfect, ook als het buiten donker is. De folie die wij gebruiken biedt ook nog eens de grootst denkbare hittewering. Wat wilt u eigenlijk nog meer?

We houden uiteraard altijd rekening met de wettelijke regels

Natuurlijk houden we nadrukkelijk rekening met de wettelijke regels die gelden rondom het blinderen van de autoramen. U krijg na de behandeling zelfs een certificaat mee die u kunt tonen, mocht u ooit staande gehouden worden. En zo hechten we behalve aan vakwerk ook aan service veel waarde. Uiteraard krijgt u vooraf eerst een offerte op maat, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
GRATIS LEENAUTO
Maak gebruik van onze gratis leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 26 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 68 beoordelingen

ONZE MERKEN