Laat uw autoramen blinderen en ontdek de voordelen

Autoramen blinderen: het is de ideale oplossing voor wanneer u meer veiligheid in uw auto wilt. Daarnaast zal de bekleding van uw auto een stuk langer mooi blijven. Dit wordt allemaal gerealiseerd door het speciale folie dat op de binnenkant van uw ruiten wordt aangebracht. Door een team van ervaren experts is deze klus snel geklaard. Daarna kunt u jaren profiteren van perfect geblindeerde ramen voor een eerlijke prijs. Anders dan coaten is tinten een betaalbare en gemakkelijke handeling die met gebruik van de beste materialen wordt uitgevoerd.

De voordelen van autoramen blinderen

Het maakt niet uit of u de voorruit wilt laten blinderen of alleen de achterruit. Voor de vakkundige experts is geen enkele ruit een uitdaging. Door gebruik te maken van speciale materialen en extra stevig folie worden de ruiten geblindeerd. Waarom zou u de autoramen blinderen? Dit kan om verschillende redenen. In de eerste plaats zal het risico op inbraak flink verminderen. Wanneer u kiest voor speciaal veiligheidsfolie zal er niets door de ruit gegooid kunnen worden. Het glas blijft op zijn plek en zal niet alle kanten opvliegen. Dit vertraagt de inbraak en veel dieven hebben deze tijd niet.

Autoramen blinderen voor het interieur

Een andere reden waardoor u voor het blinderen van de autoramen kunt kiezen is voor het interieur van de auto. Vooral in de zomer kan de zon fel schijnen: en door de ramen heen kan het ervoor zorgen dat de bekleding van uw auto sneller vaal wordt en dus voor snelle slijtage zorgen. Door te kiezen voor folie op het raam zal deze slijtage een stuk langzamer gaan. Een ander bijkomend voordeel is dat de auto een stuk koeler zal zijn dan zonder folie. De zon kan fel naar binnen schijnen en zo voor veel hitte zorgen. Door de autoramen te blinderen is dit verleden tijd.

Een adviseur van ProAutotint staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies. Vul nu het contactformulier in, vraag een offerte aan of bel ons via 06-24961722.

Goede service en veel ervaring

De autoramen blinderen is dus om veel redenen aan te raden. Wanneer u kiest voor deze methode, kunt u ook rekenen op het vakmanschap van de medewerkers. Zij weten precies wat uw auto nodig heeft en kunnen u hierin ook wegwijs maken. Ook wanneer u andere vragen heeft omtrent het blinderen van uw autoramen kunt u hier terecht. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ieder automerk en elk model wel eens langs is gekomen in de werkruimte. Dit betekent dat de vakkundig experts nooit voor een moeilijke klus komen te staan.

Een lange termijn oplossing

Uw autoramen worden in een speciale werkruimte geblindeerd. Deze ruimte is stofarm, wat betekent dat het folie erg strak kan worden aangebracht, zonder belemmeringen. Ook bubbels en andere oneffenheden zijn verleden tijd dankzij deze speciale folie. U kunt dus profiteren van een strak aangebracht folie dat lange tijd mooi blijft zitten. Autoramen blinderen is een lange termijn oplossing en verbetering voor uw auto. Het heeft positieve effecten op de veiligheid en het interieur van uw auto.

ONZE MERKEN