AUTORAMEN TINTEN BIJ PROAUTOTINT

Het uiterlijk van de auto verbeteren kan op verschillende manieren. Een mooi voorbeeld van een variant waar vaak voor gekozen wordt is autoramen tinten. De ramen van de auto komen er hierdoor al snel heel anders uit te zien. Echter is het wel heel belangrijk dat een expert dit voor u doet, want niet iedereen kan autoramen tinten. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als de folie al snel weer loslaat of dat de folie na een half jaar paars of groen uitslaat. Mocht u op zoek zijn naar een expert in autoramen tinten? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Autoramen tinten is een vak die wij ons eigen hebben gemaakt, waardoor wij alle autoramen op zeer professionele manier voor u tinten. We zijn uniek in ons vak. We hebben een stofvrije cabine, zodat het proces van autoramen tinten stofvrij kan gebeuren. Bovendien zijn we gespecialiseerd om de portier-ramen professioneel te demonteren volgens dealer instructies en deze te behandelen in onze stofvrije cabine. Zijn de ramen eenmaal beplakt met de raamfolie? Dan laten we de autoramen drogen in onze droogruimte. Eenmaal droog werken we de ruiten af door middel van onze speciale snijtechnieken, waardoor de fabriek-Af-look wordt verkregen. Dan worden de autoramen weer professioneel teruggebouwd in de auto en kunnen de autoramen direct bediend worden.

De folie die wij gebruiken is van zeer hoge kwaliteit. Zo stopt onze folie 99% van de UV-straling wat zorgt voor extra hittewering maar ook de kans op huidziektes sterk verminderd. Een ander voordeel van autoramen tinten en onze folie is dat het extra veiligheid geeft. Tijdens ongelukken zorgt de folie er namelijk voor dat er geen glassplinters de lucht in vliegen. Autoramen tinten zorgt ook voor dat er energie wordt bespaard, de airco kan de temperatuur beter controleren als het erg warm en dit levert een besparing op de brandstofkosten en onderhoudskosten. Uw autoramen tinten zorgt er natuurlijk ook voor dat uw auto er stoerder en chiquer uit komt te zien.

AUTORAMEN TINTEN DOOR PROAUTOTINT

14

Jaar ervaring


9854

Ramen geblindeerd


1878

Rollen folie


3265

Tevreden klanten


Vakmanschap in autoramen tinten

Onze producten zijn dus van topkwaliteit, echter werken wij ook alleen maar met vakmensen. Onze experts hebben erg veel ervaring in de branche. Dit betekent dat de folie netjes aangebracht zal worden en dat het niet uitmaakt wat voor vorm uw auto heeft. De folie zal uiteindelijk niet van het raam te onderscheiden zijn. Het zal er dus al snel fantastisch uitzien. Onze experts kunnen de folie perfect plaatsen, dit komt mede door onze stofvrije faciliteit en uiteraard door onze ervaring van onze raamfolie monteurs. We zijn uniek in onze raamfoliemontages dit komt mede door onze werkwijze. We demonteren met precisie de portierruiten en monteren dan de raamfolie in onze stofvrije cabine hierdoor zijn we verzekerd van een raamfoliemontage op het hoogste niveau, echter is dit niet genoeg hierna drogen we de ramen met speciale drogers . Zijn de ramen eenmaal droog? Dan werken we de ramen zodanig af met speciale snijtechnieken dat er geen verschil te zien is met fabriekaf getint glas. Op de achterruit fohnen we de folie eerst op maat om een perfecte passing te verkrijgen, hierna wordt de raam van binnen geheel schoon en stofvrij gemaakt en dan wordt de raamfolie pas gemonteerd, hierdoor zijn we verzekerd van een top montage , mocht de achterruit een dot matrix rand hebben dan passen we onze unieke en speciale dot matrix techniek toe om de dot matrix rand permanent te reduceren met 95% hetgeen overeenkomt met fabrieksaf getint glas. Dit alles maakt ons uniek in ons vak. Komt u uw auto brengen dan hebben we kosteloos een leenauto voor u ter beschikking staan. Mocht u ervoor kiezen om uw ramen te tinten, dan zullen de ramen aan de Nederlandse wetgeving moeten voldoen. De ramen mogen niet te donker zijn, wij controleren dit extra goed voor u met gecertificeerd meetapparatuur. Juist daarom krijgt u van ons ook een certificaat, mocht u vervolgens gecontroleerd worden, dan kunt u laten zien dat uw autoruiten aan de vereisten voldoen. U zult dus geen boete krijgen.

De beste service

Mocht u voor autoramen tinten kiezen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan namelijk graag voor onze klanten klaar en wij denken graag met u mee. Heeft u advies nodig of vragen over autoramen tinten? Dan geven wij uiteraard vrijblijvend advies en hulp in uw keuze. Kiest u er uiteindelijk voor om de auto door ons te laten tinten? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze leenauto die u tijdens de 6 uur die wij nodig hebben voor het proces van autoramen tinten kun meenemen. Twijfelt u of uw ramen te donker zijn? Dan kunt u langskomen en gebruik maken van onze gratis glas meeting.

Bovendien krijgt u levenslange garantie op het werk dat wij voor u gedaan hebben. Wij zorgen er dus niet alleen voor dat uw auto op een geweldige manier getint wordt, wij bieden dus ook uitstekende service. Bent u benieuwd naar het werk dat wij eerder geleverd hebben? Kijk dan eens in ons portfolio naar de diverse soorten autoramen tinten verzorgd door Proautotint.
Autoraam tinten en ramen tinten
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen
//]]>