Uw auto wrappen: Volvo

Optimale bescherming van uw auto, dat krijgt u door een car wrap op uw Volvo te laten plaatsen! Bij Proautotint zijn er verschillende mogelijkheden om uw auto te laten wrappen. Daarnaast bieden we leuke extra’s en dat allemaal met de beste service. Lees hier meer over onze diensten en service!

Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit
Volvo ramen blinderen

440

Volvo ramen blinderen

C30

Volvo ramen blinderen

S70

Volvo V40 ramen blinderen

V40

V50

V60

Volvo ramen blinderen

V70

V90

XC40

XC60

XC70

XC90

EEN CAR WRAP VOOR VOLVO: KIES VOOR PROAUTOTINT

Voor de beste service en kwaliteitsmateriaal ga je naar Proautotint; een car wrap is doorgaans binnen vijf uur op uw Volvo gezet en tijdens het wrappen krijgt u van ons gratis een leenauto. Proautotint heeft al meer dan twaalf jaar ervaring in het wrappen van automerken zoals Volvo. We gebruiken krasvaste folie, blinderen ramen vanaf één stuk folie en zetten de beste snijtechnieken in, zodat er geen witte randen achtergelaten worden. Wanneer u uw auto wilt laten wrappen bij Proautotint, kunt u kiezen voor verschillende kleuren, zoals camo en matt zwart.

Ramen blinderen en ramen tinten van Volvo

De ramen van uw Volvo blinderen en tinten brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo geniet u van optimale privacy, omdat er een minimale inkijk is. Daardoor kunt u al uw spullen met een gerust hart in de auto achterlaten; dankzij getinte ruiten zal er minder snel ingebroken worden. De ramen blinderen van uw Volvo heeft verder als voordeel dat u minder last heeft van schitteringen door de zon en tegenliggers. De ramen tinten van uw Volvo zorgt er ook voor dat u beter beschermd bent, mocht er zich een ongeluk voordoen. En last, maar zeker niet least: getinte ruiten zorgen voor een stoer en luxe uiterlijk van de Volvo!

Beschermfolie: PPF folie voor uw auto: Volvo

Een superieure bescherming van uw auto, dat bereikt u door beschermfolie te laten plaatsen. Dan hebben we het niet over zomaar ‘een beschermfolie’, maar over PPF folie voor Volvo. PPF staat voor auto paint protection film en is een onzichtbare beschermfolie voor uw auto. Het beschermt tegen steenslag, krassen, vuil, zandregen en vandalisme. Dankzij PFF folie blijft uw Volvo in perfecte staat!

UW AUTO WRAPPEN EN ANDERE EXTRA’S VOOR VOLVO

Wilt u een car wrap of PPF folie voor uw auto of de ramen laten tinten van uw Volvo? Dan is Proautotint de beste keus. We bieden nog andere leuke extra’s; zo kunt u de remklauwen laten spuiten van de Volvo en uw koplampen en achterlichten laten smoken. Het laten spuiten van de remklauwen of laten smoken van uw koplampen en achterlichten geeft uw Volvo een nieuw en strak uiterlijk! Wilt u nog een stapje verder gaan? Kies dan voor gekleurde autogordels voor uw Volvo. Heeft u specifieke wensen of vragen of onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op en we helpen we u graag verder.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 211 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>