REMKLAUWEN SPUITEN

Wilt u uw remklauwen of remblokken laten verven of spuiten? Dat kan bij Proautotint! Wij kunnen uw remklauwen in vrijwel iedere gewenste kleur verven of spuiten. Uw remklauwen laten verven is echter meer dan een mooi kleurtje, want er zijn meerdere voordelen aan het kleuren van uw remklauwen.

RODE, BLAUWE OF GELE REMKLAUWEN LATEN VERVEN OF SPUITEN, AAN U DE KEUZE

Uw auto is meer dan alleen een vervoermiddel. Met uw auto kunt u laten zien wie u bent, het is een verlengstuk van uzelf. Door onderdelen van uw auto te personaliseren maakt u de auto helemaal naar uw wens en krijgt u echt een uniek design op het asfalt. Wilt u uw remklauwen laten verven? Dan kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om uw remklauwen rood te laten maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van felgekleurde rode remklauwen onder uw Mercedes, Audi of BMW? Ook gele of blauwe remklauwen zijn echt een statement voor uw Audi of BMW, maar u kunt natuurlijk ook voor gouden, groene, zwarte of oranje remklauwen kiezen. Wij kunnen uw remklauwen of remblokken van iedere gewenste kleur voorzien.

VOORDELEN VAN UW REMKLAUWEN OF REMBLOKKEN KLEUREN

Naast dat het heel mooi is, biedt het kleuren van uw remklauwen ook nog enkele andere voordelen:

  • - Het geeft een exclusieve uitstraling aan uw auto;
  • - Het creëert meerwaarde voor uw auto;
  • - De lak beschermt uw remblokken of remklauwen tegen vuil, corrosie en chemicaliën;
  • - Verven of spuiten is in iedere kleur mogelijk.

ONZE WERKWIJZE VOOR REMKLAUWEN VERVEN OF SPUITEN

Wanneer u uw remklauwen van een kleurtje wilt laten voorzien, zullen de remmen en de remblokken eerst grondig moeten worden schoongemaakt. Wij demonteren de remklauwen waarna we ze reinigen, ontsmetten en ontvetten. Ons professionele team heeft hier veel ervaring mee en doet dit op snelle en deskundige wijze. Hierna verven of spuiten we de remklauwen in de gewenste kleur. Hiervoor gebruiken we een hittebestendige lak van hoge kwaliteit in een spuitcabine. Na het drogen en uitharden van de lak monteren we de remklauwen weer terug. Uw auto krijgt hierdoor een compleet andere uitstraling en zal direct een stuk exclusiever ogen.

Heeft u interesse in het verven of spuiten van uw remklauwen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak.

ZIJ GINGEN U VOOR


Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 215 beoordelingen
//]]>