UW AUTO LATEN WRAPPEN BIJ PROAUTOTINT

auto wrappen icon
STOFARME RUIMTE
Auto Wrappen vanuit een stofarme ruimte zorgt voor een nog beter resultaat.
KWALITEIT WRAPFOLIE
Wij werken alleen met de beste kwaliteit auto wrap folie.
EXPERTS
Onze vakkundige mensen hebben 15 jaar ervaring met auto's wrappen.
HET BESTE RESULTAAT
Proautotint garandeert een oogverblindend resultaat in auto wrappen.
plaatje leenauto
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten.

Bent u de kleur van uw auto zat? Met carwrapping door Proautotint kunt u uw geliefde auto op een voordelige manier voorzien van een andere kleur. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 1000 kleuren en motieven, zowel mat als hoogglans. Liever iets anders? Denk dan eens aan luxe satijn of parelmoer kleuren. Wat uw keuze ook is, voor vakkundige carwrapping bent u bij Proautotint aan het juiste adres.
Naast de keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren is het met carwrapping ook mogelijk om uw auto te voorzien van reclame. Ideaal voor uw eigen bedrijf of onderneming.

VOORBEELDEN EN IMPRESSIE AUTO WRAPPEN

Uw auto wrappen en voorzien van een andere kleur? Of meerdere kleuren met eventueel reclame op uw auto? Dit is allemaal mogelijk bij Proautotint. Er zijn meer dan 1000 kleuren en motieven beschikbaar om uw auto naar wens te wrappen. We kunnen uw auto wrappen in een matte of hoogglans kleur maar we hebben ook keuze uit satijn en parelmoer kleuren.

Auto wrappen is het inpakken van de auto met een zelfklevende folie. De folie die gebruikt wordt bij het auto wrappen heeft bepaalde eigenschappen waaronder het stretchen om hoeken heen, zonder dat de wrapfolie scheurt. Daarnaast kan de wrapfolie krimpen onder bepaalde temperaturen. Met deze eigenschappen is het mogelijk om een gehele auto (hoe bol de auto ook is) compleet in te pakken met wrapfolie.

Er wordt ook vaak gekozen om een deel van de auto te wrappen, zoals het wrappen van een hoogglans zwarte folie op een wit autodak, te vergelijken met een panoramadak. Ook kunnen wij de auto wrappen in een two tone effect. Hiermee wordt bedoeld dat we de helft van de auto kunnen wrappen in een andere kleur. Ook wordt vaak gekozen om interieurdelen te wrappen om de auto weer een nieuwe uitstraling te geven.

Mogelijkheden carwrapping


Naast de keuze uit verschillende materialen en stijlen zoals hoogglans of carbon kunt u bij ons ook kiezen voor bijvoorbeeld slangenleer of krokodillenleer. Wilt u graag de binnenkant van uw auto wrappen? Geen probleem. Uw auto ontchromen of bijvoorbeeld alleen de dakdragers of uw grill laten wrappen? Ook dat is mogelijk. Als carwrapping expert met meer dan 12 jaar ervaring kunnen wij uw auto geheel naar eigen wens wrappen. Naast carwrapping bent u ook voor het blinderen van autoruiten of het tinten van koplampen bij Proautotint aan het juiste adres.

Carwrapping kwaliteit


Wanneer u kiest voor Carwrapping bij Proautotint bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit en door onze krasbestendige folie garanderen wij dat er geen krassen op uw auto komen tijdens het gebruik. Voor een complete bescherming kunnen wij uw auto ook voorzien van speciale steenslagfolie. Dit is een ijzersterke onzichtbare folie die wij na de carwrapping op de auto aanbrengen. Verder kunnen wij natuurlijk ook bijvoorbeeld gekleurde autogordels voor u maken.Onze wrapping experts hebben erg veel ervaring op het gebied van carwrapping. Dit betekent dat de folie altijd netjes en vakkundig wordt aangebracht, ongeacht de vorm of het onderdeel van uw auto.

Maak uw voertuig uniek


Carwrapping is de perfecte manier om uw voertuig een uniek uiterlijk te geven. Wanneer u dus graag uw auto een speciale look geeft, kunt u zeker bij ons terecht. Proautotint verzorgd in zijn geheel het auto wrappen van uw voertuig op basis van uw wensen. Zo kunt u kiezen uit elke gewenste kleur die er op de markt is. Neem voor meer informatie contact op met Proautotint. Of vraag direct een offerte aan.

AUTO WRAP STAPPENPLAN | PROAUTOTINT

1. LEVER UW AUTO SCHOON BIJ ONS AAN

Hoe schoner uw auto, hoe minder kans op achterblijvend vuil tussen de folie en auto. Lever uw auto daarom zo schoon mogelijk aan bij Proautotint voordat wij beginnen met het Auto Wrappen.

2. HAAL OVERBODIGE GROTE SPULLEN UIT UW AUTO

Haal al uw overbodige grote spullen uit uw auto zodat de medewerkers van Proautotint optimaal kunnen werken tijdens het Auto Wrappen.

3. SNEL WEER OP WEG

Uw auto geheel voorzien van een Auto Wrap duurt 3 (werk)dagen. In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze leenauto.


COMPLETE AUTO WRAP

Proautotint verzorgd in zijn geheel het Auto Wrappen van uw voertuig op basis van uw wensen. Zo kunt u kiezen uit elke gewenste kleur die er op de markt is.
Neem voor meer informatie contact op met Proautotint.

AUTO WRAPPEN MET DE GARANTIE VAN PROAUTOTINT

Wij wrappen vakkundig uw auto zodat u gegarandeerd bent van een topresultaat. Onze krasbestendige laag zorgt ervoor dat er geen krassen op de auto komen.


Offerte aanvragen
auto wrappen icon
STOFARME RUIMTE
Auto Wrappen vanuit een stofarme ruimte zorgt voor een nog beter resultaat.
KWALITEIT WRAPFOLIE
Wij werken alleen met de beste kwaliteit auto wrap folie.
EXPERTS
Onze vakkundige mensen hebben 15 jaar ervaring met auto's wrappen.
HET BESTE RESULTAAT
Proautotint garandeert een oogverblindend resultaat in auto wrappen.
plaatje leenauto
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten.

ZIJ GINGEN U VOOR


Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 215 beoordelingen
//]]>