BMW ramen tinten blinderen

U wilt de ramen blinderen en tinten van uw BMW? Dan bent u bij ProAutotint aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring en meer dan 8000 ramen geblindeerd, is uw BMW bij ons in veilige handen voor het blinderen van uw autoramen. Met onze dot matrix techniek kunnen we fabrieksaf resultaten behalen. En wat dacht u van uw BMW ontchromen met een chrome delete? Dit zorgt ervoor dat uw chrome onderdelen van uw auto zwart worden gemaakt met een speciale folie. Hierdoor krijgt uw BMW een strakke en unieke look. Maak gebruik van onze offertemodule en ontvang snel een vaste prijs voor het blinderen en/of ontchromen van uw BMW autoruiten. Wij zijn experts in blinderen en tinten van alle ramen van auto's ongeacht welk automerk of autoleeftijd. Uw offerteaanvraag wordt veelal dezelfde dag beantwoord.

Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

1 Serie

2 Serie

BMW 3-serie F30 tinten

3 Serie

4 Serie

5 Serie

X1

BMW X3 tinten

X3

BMW ramen blinderen

X4

X5

X6

Motor

UW BMW WRAPPEN: HOE GAAT DAT?

Bij carwrappen van uw bmw pakken we de auto in met zelfklevende folie. Dit is een speciale folie, die om hoeken heen kan stretchen, zonder dat de folie scheurt. Ook kan de wrapfolie onder bepaalde temperaturen krimpen. Hierdoor is het mogelijk om uw BMW volledig in te pakken met folie, hoe bol uw auto ook is. U kunt er ook voor kiezen om een deel van uw BMW te laten wrappen. Wij kunnen uw BMW ook wrappen in een two tone effect: hierbij wrappen de de helft van de auto in een andere kleur. Daarnaast kiezen onze klanten vaak voor het wrappen van interieurdelen, om de auto zo een nieuwe uitstraling te geven. Neem bij interesse gerust contact met ons op!

Raamfolie BMW

Met onze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflecties schitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling. Daarnaast zijn de folies waarmee wij uw BMW autoruiten blinderen extra veilig, waardoor er geen glassplinters zijn tijdens een ongeluk. Onze tintfolie zorgt er voor dat u met meer comfort in uw auto rijdt Proautotint maakt gebruik van speciale snijtechnieken waarmee de folie perfect op draairamen wordt geplaatst. Zo heeft u een minimale inkijk naar binnen en een optimaal zicht naar buiten. Daarnaast is het klimaat in uw auto beter te controleren. Na oplevering kunnen de ramen direct bediend worden. Tijdens het tinten van de BMW autoramen kunt u kosteloos gebruik maken van onze leenauto. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

PROAUTOTINT STAPPENPLAN

1. LEVER UW BMW SCHOON BIJ ONS AAN

Hoe schoner uw auto, hoe minder kans op achterblijvend vuil tussen de folie en auto. Lever uw voertuig daarom zo schoon mogelijk aan bij Proautotint voordat u deze laat wrappen.

2. HAAL OVERBODIGE GROTE SPULLEN UIT UW AUTO

Haal al uw overbodige grote spullen uit uw auto, zodat de medewerkers van Proautotint optimaal kunnen werken.

3. SNEL WEER OP WEG

Uw auto geheel voorzien van een carwrap duurt 3 werkdagen. In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze leenauto.

COMPLETE CARWRAPPING

Proautotint verzorgd in zijn geheel het carwrappen van uw voertuig op basis van uw wensen. Zo kunt u kiezen uit elke gewenste kleur die er op de markt is. Neem voor meer informatie contact op met Proautotint.

CARWRAPPEN MET DE GARANTIE VAN PROAUTOTINT

Wij wrappen vakkundig uw auto zodat u gegarandeerd bent van een topresultaat. Onze krasbestendige laag zorgt ervoor dat er geen krassen op de auto komen.

Waarom kiest voor Proautotint?

- Ideale omgeving
- Beste materiaal
- Dot matrix techniek , geen witte randen op de vaste ruiten
- Vakkundige experts
- Blinderen vanuit 1 stuk folie
- Gratis leenauto
- Ramen kunnen direct bediend worden bij oplevering

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 201 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>