Uw Land Rover wrappen, de ramen blinderen en beschermfolie aanbrengen

Een Land Rover is een stoere auto. Als u een Land Rover heeft bent u hier waarschijnlijk erg trots op. Wij van ProAutotint begrijpen dit maar al te goed en helpen u graag bij het beschermen en pimpen van uw auto. Zo kunt u bij ons beschermfolie laten aanbrengen over uw Land Rover, de ramen laten blinderen of uw Land Rover laten wrappen.

  1. Home
  2. /
  3. Projecten
  4. /
  5. Land Rover
Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit
Defender steenslag

Defender

Land Rover Discovery Sport ramen blinderen

Discovery

Range Rover

EEN PROFESSIONELE CAR WRAP VOOR UW LAND ROVER

Als professionele garage gaan wij altijd zeer zorgvuldig te werk. Laat u uw Land Rover bij ons wrappen, dan weet u zeker dat uw auto in goede handen is. U heeft bij ons de keuze uit een zeer ruime selectie kleuren, patronen en prints. Daarbij kunt u uw Land Rover laten wrappen met matte of hoogglans wrapfolie. Zo kunt u uw auto volledig naar uw smaak ontwerpen. Twijfelt u nog? Wij helpen u met plezier met het maken van een strak ontwerp.

De ramen tinten van uw Land Rover

Wilt u graag de ramen tinten van uw Land Rover, dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij werken met hoge kwaliteit raamfolie die niet alleen naadloos aansluit op uw ramen, maar uw interieur ook beschermt tegen UV-straling. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat uw interieur in de loop van de tijd zal verkleuren. Dankzij onze UV-werende raamfolie blijft uw interieur in geweldige staat.

PPF folie over uw Land Rover laten aanbrengen

Wilt u wel graag de originele lak van uw auto beschermen, maar wilt u uw auto niet in een andere kleur of ontwerp wrappen, dan kunt u PPF folie over uw Land Rover laten aanbrengen. Deze folie is 100% doorzichtig en beschermt de laklaag van uw auto tegen steenslag en lichte krassen. Zo blijft u wel de originele look van uw auto behouden, maar wordt uw auto wel beschermd.
 
 

Wij kunnen niet alleen uw Land Rover wrappen

U kunt bij ProAutotint niet alleen terecht om uw auto te laten wrappen. Daarnaast kunt u bij ons namelijk ook de remklauwen laten spuiten van uw Land Rover. Verder kunt u bij ons terecht voor gekleurde autogordels en het smoken van de koplampen van uw Land Rover. Wat u ook aan uw auto wilt laten doen, u bent ervoor bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u immers helpen met het pimpen van uw auto.

LAAT UW LAND ROVER WRAPPEN DOOR PROAUTOTINT!

Bij ProAutotint kunt u terecht voor verschillende zaken aan uw auto. Als expert op het gebied van auto’s staan wij altijd voor u klaar en gaan we altijd zeer zorgvuldig te werk. Wij werken daarbij snel, waardoor u niet lang op uw auto hoeft te wachten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. We helpen u graag!

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 211 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>