ANTI STEENSLAG FOLIE OP UW AUTO AANBRENGEN?

STOFARME RUIMTE
Steenslagfolie plaatsen vanuit een stofarme ruimte zorgt voor een nog beter resultaat. »
KWALITEIT FOLIE
De polyurethaan folie is oersterk, zelfhelend met een garantie van 10 jaar. »
EXPERTS
Onze vakkundige mensen hebben meer dan 15 jaar ervaring in het aanbrengen van steenslagfolie. »
HET BESTE RESULTAAT
Anti steenslagfolie is na oplevering niet zichtbaar en uw voertuig is beschermd tegen schades van buitenaf. »
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ANTI STEENSLAGFOLIE PLAATSEN BIJ PROAUTOTINTAnti steenslag folie of lakbeschermingsfolie beschermt de auto tegen steenslag, parkeerschades en krassen van buitenaf.
Ook biedt het bescherming tegen vogelpoep, teerspetters, weersomstandigheden en andere invloeden.
Steenslag is helaas niet te voorkomen maar de steenslagschade is wel te voorkomen door onze anti steenslagfolie.

Waarom uw auto beschermen met anti steenslagfolie?

Wat zijn de eigenschappen van anti steenslafolie?

We gebruiken uitsluitend anti steenslagfolie van het merk XPEL Ultimate. Deze anti steenslagfolie is glashelder en heeft een dikte van 250um.
XPEL is marktleider met anti steenslagfolies en bieden als enigste 10 jaar garantie op hun folies. Door de lakbeschermingsfolie van XPEL verhoogt u de restwaarde en doorverkoopwaarde van uw voertuig.
De anti steenslagfolie heeft een zelfherstellende toplaag van polyurethaan hierdoor zullen lichte krassen en wasstraat krassen vanzelf verdwijnen.
In tegenstelling tot mindere kwaliteit folies zal deze folie nooit verkleuren, hierdoor zal uw orginele autolak ten alle tijden 100% beschermt blijven.
Daarbovenop maakt de anti steenslagfolie het ook makkelijker om uw voertuig schoon te houden door de vuilafstotende werking.

Welke delen van de auto beschermen met anti steenslagfolie?

De meeste mensen kiezen ervoor om de kritieke delen van de auto te voorzien van lak beschermingsfolie denk hierbij aan de voorbumper, motorkap en zijspatborden.
Echter is het ook mogelijk om de complete auto te voorzien van lak beschermingsfolie

Aanbrengen van anti steenslagfolie?

Als u eenmaal besloten heeft om uw auto te voorzien van een anti steenslagfolie dan wordt de folie met een computer exact op maat gesneden .
De lak beschermingsfolie heeft namelijk de eigenschap om schade te vermijden waardoor het voor ons onmogelijk is om de folie met de hand te snijden.
Als de computer eenmaal de folie op maat heeft gesneden dan kunnen we de folie aanbrengen op de auto, dit doen wij in onze stofvrij werkplaats om de hoogste kwaliteit te borgen.

Verschil glascoating met anti steenslagfolie

Het verschil tussen een coating en een anti steenslagfolie is dat een coating nooit 100% steenslag tegen zal gaan en een lak beschermingsfolie wel.
Daarnaast moet een coating na een aantal gereden kilometers weer opnieuw worden aangebracht, dit in tegenstelling tot een anti steenslagfolie, deze zal ten alle tijden zijn sterke eigenschappen behouden.

LAK BESCHERMINGSFOLIE BIJ PROAUTOTINT STAPPENPLAN

1. LEVER UW AUTO SCHOON BIJ ONS AAN

Hoe schoner uw auto, hoe minder kans op achterblijvend vuil tussen de folie en auto. Lever uw auto daarom zo schoon mogelijk aan bij Proautotint.

2. HAAL OVERBODIGE GROTE SPULLEN UIT UW AUTO

Haal al uw overbodige grote spullen uit uw auto zodat de medewerkers van Proautotint optimaal kunnen werken.

3. SNEL WEER OP WEG

Uw auto geheel voorzien van anti steenslagfolie van Xpel Ultimate duurt 2 werkdagen. In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze leenauto.

AUTO VOORZIEN VAN STEENSLAGFOLIE

Proautotint kan uw voertuig voorzien van een transparante onzichtbare zelfhelende folie die steenslag, instapschades, inlaadschades en krassen op de autolak tegenhoudt! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u ongestoord genieten van uw schade-vrije motorkap, bumpers, koplampen instaplijsten.

VOORKOM SCHADE MET ONZE FOLIE

Wij gebruiken onzichtbare polyurethaan lakbeschermen folie van het merk XPEL voor het beschermen van uw bumpers, koplampen, instaplijsten en motorkap. Het voorkomt steenslag, krassen, aanslag door insecten, parkeerschades, schampschades en andere voorkomende beschadigingen. Dit alles monteren wij voor u in onze stofvrije werkplaats voor een top resultaat.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

 
 
//]]>