WAT MAG ER VOLGENS DE WET?

Proautotint tint de voorruit en voorportierruiten volgens de voorschriften van de KLPD (Politie) vastgelegd op 01-02-2008, RDW en APK.

De voorruit en de ruiten van de voorportieren moeten een lichtdoorlaatbaarheid blijven houden van minimaal 55 procent. Nadat uw ruiten getint worden deze gemeten, deze waarde komt op het certificaat te staan.

Er is een nieuwe richtlijn opgezet waarin duidelijk staat omschreven wat wel en niet toegestaan is.

De laatste regelgeving hierover geeft aan dat er minimaal 50% lichtdoorlaat gemeten moet worden. Alles hieronder ( 49%) wordt bekeurd en de folie moet ter plekke worden verwijderd. Alles hierboven (vanaf 50%) is toegestaan.

De voorste ruiten ( voorruit en voorste zijruiten ) moeten een minimale lichtdoorlaat hebben van 55% nadat de correctie van 5% bij de gemeten waarde is opgeteld.

De achterportieren en achterruit mogen zonder limiet getint worden mits de auto voorzien is van een rechter buitenspiegel.

"De laatste jaren is er enorm veel gespeculeerd over wat wel en niet mag"

HOE METEN WE HET EN WAAR MOET MEN REKENING MEE HOUDEN?

De ruit moet op minimaal 3 punten worden gemeten. Dit moet gebeuren op een schoon raam om een eerlijke en juiste meting te kunnen doen. Heeft u te donkere ramen in de auto en wordt u bekeurd hiervoor kunt u maximaal 1 bekeuring krijgen voor het feit dat u niet aan de huidige regelgeving voldoet.

Heeft u een auto gekocht waarvan u twijfelt of de ruiten te donker zijn? Wij kunnen altijd vrijblijvend uw voorste ruiten meten om te kijken of hier voldoende lichtdoorlaat is.

replica breitling kopen least expensive rolex replica fake replica rolex fake rolex replica watches us replica ladies tag watches uk Imitation omega seamaster 007 uk

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>