Auto wrappen: Volkswagen

Wilt u genieten van optimale bescherming van uw auto? Dan kan het laten wrappen van uw Volkswagen uitkomst bieden. Proautotint heeft al twaalf jaar ervaring met het wrappen van auto’s, het blinderen van ramen en het aanbrengen van beschermfolies. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor het wrappen van uw Volkswagen? We vertellen u er graag meer over!

  1. Home
  2. /
  3. Projecten
  4. /
  5. Volkswagen
Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit
Volkswagen Arteon wrap

Arteon

Caddy

Golf

Golf Plus

Volkswagen Golf ramen blinderen

Golf Variant

Jetta

Passat

Polo

Sharan

T-Roc

Tiguan

Volkswagen Touareg ramen blinderen

Touareg

Volkswagen Touran ramen blinderen

Touran

Volkswagen ramen blinderen

Transporter

Up

DE VOORDELEN VAN UW AUTO WRAPPEN: VOLKSWAGEN

Uw auto laten wrappen heeft veel voordelen. Zo houdt u uw Volkswagen langer schoon en beschermt u de auto tegen krassen en beschadigingen. U kunt uw car wrap voor uw Volkswagen in verschillende kleuren aanschaffen, zoals camo, matt zwart en goud. Wilt u liever geen kleur, maar wel genieten van optimale bescherming? Dan kunt u bij Proautotint ook kiezen voor een doorzichtige car wrap voor Volkswagen.

De ramen van uw Volkswagen blinderen

Heeft u vaak last van direct zonlicht of een laaghangende zon tijdens de spitsuren? Dan biedt het blinderen van de ramen van uw Volkswagen uitkomst. Door de ramen van uw auto te blinderen, wordt het UV-licht tegengehouden en heeft u minder last van schitteringen. Ook zorgt het voor een betere regulatie van klimaat in de auto, waardoor het minder warm wordt in de zomer. De ramen van uw Volkswagen blinderen voorziet de auto van een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat het interieur minder snel verkleurt.

Beschermfolie met PPF folie voor uw Volkswagen

Beschermfolie van PPF - ook wel auto paint protection film genoemd - voor uw Volkswagen zorgt voor optimale bescherming tegen vuil, zoals vogelpoep. Ook stenen die tijdens het rijden tegen de auto en de ramen komen worden door de PPF folie voor Volkswagen geweerd. Dankzij auto paint protection film hoeft u uw Volkswagen minder vaak te wassen en blijft de lak lang mooi.

Ramen tinten van Volkswagen

Bent u benieuwd naar alle voordelen van getinte autoruiten? We vertellen het u graag! Door de ramen te tinten heeft u minder last van het licht dat tegenliggers met zich mee brengen, bespaart u op het gebruik van de airconditioning en geniet u van privacy. Getinte ruiten zorgen er ook voor dat er minder snel ingebroken zal worden in de auto; u kunt uw spullen met een gerust hart op de achterbank laten liggen en dure technische extra’s zijn veilig.

EEN CAR WRAP EN ANDERE EXTRA’S VOOR VOLKSWAGEN

Het laten wrappen van uw Volkswagen laat u het beste doen door Proautotint. We maken gebruiken van de beste materialen en snijtechnieken, zodat er geen lijnen te zien zijn. Daarnaast kunt u gebruik maken van een leenauto terwijl wij uw auto van een car wrap voorzien. Proautotint biedt nog meer diensten dan het wrappen van uw auto; zo kunt u bij ons ook terecht om de remklauwen te laten spuiten van uw Volkswagen of gekleurde autogordels te plaatsen. Ook kunnen wij de koplampen tinten en achterlichten tinten of smoken bij uw Volkswagen. Dankzij deze extra’s geeft u uw auto een geweldige make-over en gaat u zowel optimaal beschermd als in stijl de weg op.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 215 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>