Uw ramen blinderen, auto wrappen en beschermfolie voor uw Mercedes

Uw auto beschermen tegen allerlei narigheden, zoals krassen en vuil, doet u samen met ProAutotint. Het laten wrappen van uw Mercedes, de ramen blinderen of beschermfolie aanbrengen op uw Mercedes is door ons binnen vijf uur gedaan en u mag van ons altijd de beste kwaliteit en service verwachten.

  1. Home
  2. /
  3. Projecten
  4. /
  5. Mercedes
Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

A-Klasse

B-Klasse

C-Klasse

E-Klasse

CLA

Mercedes ramen blinderen

CLS

Mercedes GLA 200 ramen blinderen

GLA

GLC

ML

CAR WRAP VOOR MERCEDES

Bij ProAutotint zijn er verschillende opties om uw Mercedes te laten wrappen; zo kunt u een car wrap voor Mercedes laten aanbrengen in het matt zwart, camo of zelfs in het goud. Een car wrap beschermt uw Mercedes niet alleen tegen vogelpoep, rondslingerende steentjes op de weg of hagel, het geeft uw auto ook nog eens een stoer uiterlijk. Wilt u uw auto optimaal beschermen, maar niks veranderen aan het uiterlijk? Ga dan voor een doorzichtige car wrap voor uw Mercedes!

De ramen van uw Mercedes tinten

Wilt u optimale privacy en bescherming tegen de zon? Laat de ramen van uw Mercedes tinten door ProAutotint en geniet van alle voordelen van getinte ramen. Zo kunt u uw auto best in de zon parkeren; de getinte ramen zorgen ervoor dat het koel blijft. Door uw ramen te laten tinten, voorziet u uw Mercedes van een sportief uiterlijk en voorkomt u dat mensen naar binnen kunnen kijken; zo kunt u uw spullen in de auto laten liggen, zonder bang te zijn dat er ingebroken wordt. Wij werken vanuit één stuk folie en laten geen witte randen achter dankzij de dot matrix techniek. Uw ramen kunnen direct bediend worden bij de oplevering en ondertussen krijgt u van ons gratis een leenauto. Als dat geen service is!

Bescherm uw Mercedes met PPF folie voor de auto

Voor de beste bescherming van uw auto, kiest u voor PPF folie voor Mercedes. De auto paint protection film zorgt ervoor dat de lak van uw Mercedes netjes blijft en niet aangetast wordt door allerlei vormen van bevuiling. Doordat het uw auto helpt schoon te houden, zal er geen vuil of stof in de onderdelen terecht komen; hierdoor gaat uw Mercedes een stuk langer mee. Dankzij de krasvaste folie en het kwaliteitsmateriaal dat ProAutotint gebruikt, heeft u geen last meer van schitteringen en wordt UV-straling ook nog eens geblokkeerd. De PPF folie voor Mercedes maakt uw auto extra veilig; mocht er een ongeluk plaatsvinden, zorgt de auto beschermfolie ervoor dat er geen glassplinters rondvliegen.

De ramen blinderen van uw Mercedes en andere opties

Bent u toe aan een nieuw uiterlijk van uw Mercedes of wilt u de auto pimpen? ProAutotint biedt veel mogelijkheden; zo kunnen wij uw ramen blinderen voor optimale zonwering. Ook kunt u uw Mercedes op andere manieren pimpen. Wij hebben leuke extra’s in huis, zoals gekleurde autogordels, het laten spuiten van uw remklauwen en het smoken of tinten van de koplampen en achterlichten van uw Mercedes. Het tinten en smoken van uw koplampen en achterlichten geeft uw Mercedes niet alleen een luxe uitstraling, het beschermt de koplampen ook nog eens optimaal. Zo zorgen onze extra’s er niet alleen voor dat uw auto een nieuwe look krijgt, maar wordt de Mercedes ook dubbel beschermd.

KIES VOOR PROAUTOTINT VOOR HET LATEN WRAPPEN VAN UW MERCEDES

Het laten wrappen van uw Mercedes, het laten tinten van de ramen of PPF folie aanbrengen op uw Mercedes, dat laat u het beste doen door een deskundig en professioneel bedrijf. Zo weet u 100 procent zeker dat het op de goede manier gebeurt; daarnaast geniet u van optimale service en gebruikt ProAutotint alleen materiaal van de beste kwaliteit. Onze vakkundige experts adviseren u graag over de mogelijkheden voor het laten wrappen van uw Mercedes; neemt u gerust contact met ons op bij vragen.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 211 beoordelingen

ONZE MERKEN

 

 

//]]>