IDEALE OMGEVING
koplampen/ achterlichten tinten en blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van koplampen/ achterlichten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle koplamp en achterlicht tinten wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door onze unieke montage methode. »
icon05
SNELLE SERVICE
U kunt wachten in onze wachtruimte gedurende de werkzaamheden. »

UW KOPLAMPEN LATEN TINTEN?

Bent u al enige tijd aan het nadenken om jouw koplampen en achterlichten te tinten met topkwaliteit koplampfolie? Dan bent u bij Proautotint aan het goede adres! Met jarenlange ervaring achter de rug hebben wij al meer dan 7500 ruiten en koplampen getint. Door uw koplampen en achterlichten te tinten met een beschermfolie zullen uw lampen nooit meer vaal worden en zullen de lampen altijd beschermd blijven tegen schades van buitenaf. Wacht niet langer en laat vandaag nog je koplampen tinten!

Koplampen tinten en smoken

Het is ook mogelijk om lampen van uw auto te tinten of blinderen. Dit zijn de koplampen, achterlichten en mistlampen. Door uw koplampen te smoken krijgen deze een stoere look. Daarbij heeft het blinderen van uw koplampen en achterlichten nog een aantal extra voordelen. Die sommen we hieronder voor u op.

Enkele eigenschappen en voordelen van het blinderen/tinten:
• De koplampen folie beschermt de verlichting tegen krassen en steenslagschade. Hiermee houdt u uw glas intact.
• De folie zal niet scheuren of vervormen door verlichting van de koplamp of achterlicht.
• Eenvoudig te vervangen in geval van schade.
• De koplampen folie heeft uitstekende eigenschappen bij vochtigheid en hoge temperaturen.
• De koplampen folie verandert niet van kleur en is UV-bestendig.
• De koplampen folie is bijzonder slag- en scheurbestendig.
• De koplampen folie heeft geen lichtbelemmering.
• Gemakkelijk schoon te houden en wasstraat bestendig.
• De autolamp tinten e.d. geven jouw auto een luxere en unieke uitstraling.
 
 
Wij tinten uw koplampen, achterlichten en mistlampen met smoke koplampfolie. Dit wordt zorgvuldig gedaan door medewerkers van Proautotint. Met onze koplampfolies geeft u uw auto net wat extra stijl. U kunt ook kiezen voor een glasheldere koplampfolie om uw lampen te beschermen tegen schades van buitenaf. Naast koplampen, achterlichten en mistlampen kunnen onze professionals ook de ramen blinderen/ tinten. Hierdoor heeft u meer privacy en is een autorit meer comfortabeler. Uw autoramen tinten is ook energiebesparend aangezien de airco niet voluit hoeft te functioneren bij warm weer en hierdoor minder brandstof verbruikt.

Uiteraard hebben wij een brede kleurenselectie tint folies. Voor elke auto is er wel een passende kleur.

Mag ik in Nederland mijn achterlichten smoken?

Natuurlijk kunt u bij Proautotint niet alleen uw koplampen laten tinten, wij kunnen ook uw achterlichten tinten. Ook voor het achterlichten tinten gebruiken wij een hoge kwaliteit folie, waardoor de lampen prachtig donker worden. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de lampen goed te zien blijven in het verkeer, dat is immers wel zo veilig en zelfs verplicht. Bij het achterlichten blinderen letten wij er daarom goed op dat de lampen goed te zien blijven. Natuurlijk zijn wij van Proautotint volledig op de hoogte van de wet en regels en is het voor ons een koud kunstje om uw achterlichten te smoken.

Wat is de prijs voor het laten tinten van mijn koplampen en achterlichten?

Uw koplampen smoken hoeft niet duur te zijn. Afhankelijk van welke lampen u wilt laten behandelen, zo kunt u bijvoorbeeld zowel uw koplampen als uw achterlichten laten smoken, bepalen wij de prijs. Het soort folie en de tint van de folie heeft ook invloed op de prijs. Wij werken echter altijd met een goede service en scherpe prijzen. Koplampen laten tinten door Proautotint is al mogelijk vanaf € 100,- excl. BTW per set. Zo kunt u dus uw koplampen laten blinderen voor een relatief lage prijs.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 215 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>