CHAMELEON RAAMFOLIE

Een van de nieuwste trends omtrent het blinderen van uw auto, is het blinderen met Chameleon raamfolie. Chameleon raamfolie is een speciale tint voor uw voorruit. Wanneer u deze tint op uw voorruit wilt hebben, dan kunt u het beste naar een professioneel bedrijf gaan. Bij Proautotint kunt u zeker terecht voor het plaatsen van ultra Chameleon raamfolie. Wij vertellen u graag meer over deze unieke tint voor uw voorruit.

WAT IS ULTRA CHAMELEON RAAMFOLIE?

De Chameleon tint op uw voorruit verandert van kleur als u erlangs rijdt of loopt. Als bestuurder of passagier kunt u echter zonder problemen door de voorruit kijken, de Chameleon tint op uw voorruit belemmert uw zicht niet. De folie is 80% warmtewerend en 80% lichtdoorlatend, zodat uw auto op zonnige dagen minder opwarmt. De ultra Chameleon raamfolie is enkel beschikbaar voor uw voorruit, niet voor de zijruiten of achterruit.

IS CHAMELEON FOLIE LEGAAL?

De vraag die we vaak horen over Chameleon raamfolie: Is Chameleon folie legaal? Wij kunnen u hierover geruststellen, want ultra Chameleon folie op uw voorruit is volledig legaal in Nederland. Hierbij is het wel belangrijk dat de Chameleon raamfolie minstens 55% lichtdoorlatend is, anders valt de folie niet binnen de wettelijke normen. Wanneer u een Chameleon tint op uw voorruit laat plaatsen door Proautotint, zorgen wij ervoor dat u veilig en binnen de wettelijke normen kunt gaan rijden.

CHAMELEON TINT OP UW VOORRUIT

Met Chameleon tint op uw voorruit kunt u uw auto gemakkelijk een zeer opvallende en unieke look geven. Doordat de kleur verandert bij het voorbij lopen of rijden, tilt u het uiterlijk van uw auto naar een hoger niveau. U kunt rekenen op draaiende hoofden en jaloerse blikken, want het is een echte eyecatcher!

KOM NAAR PROAUTOTINT VOOR RAAMFOLIE CHAMELEON OP UW VOORRUIT

Bij Proautotint kunnen wij Chameleon tint op uw voorruit aanbrengen, net als andere soorten raamtint. Wij doen dit altijd volgens wettelijke normen, zodat u volledig veilig en zonder problemen de weg op kunt met uw auto. Wilt u meer weten over de Chameleon raamfolie voor uw voorruit of wilt u een afspraak maken om de folie te plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar!

Heeft u interesse in een Chameleon voorruit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak.

ZIJ GINGEN U VOOR


Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 211 beoordelingen
//]]>