AUTORUIT FOLIE

Nee, met gewone, doorsnee autoruit folie nemen we nooit genoegen. Bij ons wordt alleen gewerkt met de beste autoruit folie. Al twaalf jaar blinderen we autoramen. We hebben in die periode meer dan tienduizend auto’s van vrijwel alle merken voorbij zien komen. Die ervaring is onbetaalbaar en maakt van ons een ervaren en uiterst deskundige specialist op dit gebied. Dat durven we onderhand best over ons zelf te zeggen. Zoals we dus ook durven te zeggen dat wij met de beste autoruit folie werken en uitsluitend met producten van de beste kwaliteit ons werk doen.

Beste materialen, perfecte plek en ervaren vakmensen

Alleen de beste materialen en producten, de perfecte plek en ervaren vakmensen. Zie hier in de notendop waarom autoramen blinderen bij ons net dat beetje extra biedt. We weten wat we willen, durven te innoveren en hechten behalve aan vakmanschap, ook veel waarde aan service. Zo krijgt u van ons een leenauto mee als wij uw autoruiten blinderen. Onze autoruit folie is vooral veilige folie. Het zicht van binnen naar buiten blijft na het aanbrengen van onze folie onder alle omstandigheden perfect. Daar mag wat ons betreft ook nooit aan getornd worden. Daarnaast biedt autoruitfolie extra veiligheid mocht u betrokken raken bij een ongeval. De folie namelijk, gaat glassplinters tegen. En juist glassplinters zijn de oorzaak van veel letsel bij ongelukken. Bovendien is onze folie inbraak werend. Dieven hebben tot tien keer meer moeite om door een met folie bekleed raam te komen in vergelijking met gewoon autoglas. En dus lopen die al op voorhand met een grote boog om uw geblindeerde auto heen. Over preventieve werking gesproken.

AUTORUITEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

12

Jaar ervaring


8954

Ramen geblindeerd


1478

Rollen folie


2675

Tevreden klanten


Veiligheid in de vorm van goed zicht gaat bij ons echt voor alles

Veiligheid voor alles dus. Daarnaast biedt onze autoruit folie meer, bijvoorbeeld een langere levensduur. In vergelijking met bijvoorbeeld solar platen is folie duurder, uitgesmeerd over het aantal jaren dat de folie langer mee gaat, is dat echter nog maar de vraag. In vergelijking met de platen, die u zelf maar moet zien te monteren, blijkt de folie dus inderdaad beter zicht te bieden; de platen veroorzaken iets van een bruine gloed en dat geeft zeker als het donker is problemen, en dat is dus precies wat wij niet willen.

Bijzondere snijtechniek en volgens de letter der wet aangebracht

Befaamd is onze snijtechniek en het feit dat u meteen nadat we de auto opgeleverd hebben u weer gewoon gebruik kunt maken van de ramen en zeker ook de achterruitverwarming. U en uw auto krijgen dus geen enkele beperking opgelegd. Wel kunt u ervan uitgaan dat u uw auto een dag kwijt bent, maar daar is de leenauto dus voor. Over de oplevering gesproken, van ons krijgt u een certificaat mee. Daaruit blijkt dat de folie door ons conform de letter van de wet zijn aangebracht. Handig, mocht u een keer gecontroleerd worden. Kortom, als u plannen heeft om uw autoruiten te laten voorzien van de beste autoruit folie, dan weet u nu waar u moet zijn, zoals tienduizenden mensen u al voor gingen.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
GRATIS LEENAUTO
Maak gebruik van onze gratis leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 29 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 68 beoordelingen

ONZE MERKEN