AUTORUITEN BLINDEREN

Autoruiten blinderen kan de veiligheid in uw auto vergroten en is zelfs energiebesparend. Bovendien krijgt uw auto een meer sportieve look. Wat daarnaast vaak wordt onderschat is de impact van een auto-ongeluk op de autoruiten. En dat de optie tot autoruiten blinderen van grote waarde kan zijn tijdens zo een ongeval. Tijdens een auto-ongeluk is de kans namelijk groot dat de autoruiten uiteen kunnen spatten waardoor al het glas als scherven door de auto zullen vliegen. Door middel van onze unieke manier van werken zal onze raamfolie uw ruiten bij elkaar houden. Dit geldt zowel voor een ongeluk als inbraak.

Wanneer wij de autoruiten blinderen, worden uw portierruiten professioneel gedemonteerd en voorzien van raamfolie in onze stofvrije ruimte. Daarna worden de ruiten gedroogd en met speciale snijtechnieken zodanig afgewerkt dat u de folie niet ziet zitten. Dit zorgt ervoor dat er geen verschil te zien is met fabrieksaf getint glas en bovendien kunt u de ramen direct na de behandeling weer bedienen. De raamfolie zal tot aan de rand van het glas zitten, waardoor het uw veiligheid zal borgen. Bovendien is dit de ultieme manier om een schone raamfolie installatie te verkrijgen. Dit maakt ons uniek in wat we doen en daarom de beste keuze als het op autoruiten blinderen aankomt. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze werkwijze, dat we u garantie geven op het blinderen van uw autoruiten voor zolang u de auto in bezit heeft. Zowel op de montage als op de folie.

AUTORUITEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

14

Jaar ervaring


9854

Ramen geblindeerd


1878

Rollen folie


3265

Tevreden klanten


Raamfolie zorgt ervoor dat uw kinderen en huisdieren worden beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Naast het vergroten van de veiligheid hebben onze raamfolies ook een hittewering van 85%, waardoor u in de zomer lekker koel in de auto kunt rijden met de airco op de laagste stand. Autoruiten blinderen is dus ook goed voor de besparing van uw brandstof- en onderhoudskosten. We zijn erg selectief geweest in de keuze van onze raamfolies en hebben een unieke lijn van raamfolie in diverse raamtinten. Deze lijn heeft de beste doorkijk van binnen naar buiten tegen de hoogste hittewering. Dit hebben we speciaal gedaan om het rijcomfort en kijkgenot van binnen naar buiten zo te houden dat u niet merkt dat uw ruiten zijn voorzien van raamfolie.

Als uw ramen zijn getint heeft u nog een ander extra voordeel, namelijk dat onze raamfolies een UV filter hebben van 99%. Hierdoor zal uw interieur niet meer verkleuren, maar ook de kans op huidziektes zak sterk verminderd worden. Iets dat vaak wordt onderschat, aangezien straling door een autoruit wordt versterkt. Als u dus kiest voor autoruiten blinderen, ziet de auto er dus niet alleen mooier uit, maar wordt deze ook veiliger.

Wij hebben service hoog in het vaandel

Heeft u vaste ruiten met een Dot Matrix overgang? Dit is een keramisch puntjes raster, waardoor de raamfolie een witte lijn kan vertonen. Dit ziet er natuurlijk niet zo mooi uit. Onze experts kunnen deze witte lijn permanent reduceren met minimaal 95%. Dit is een optisch voordeel, waardoor uw ramen er helemaal nieuw uit zullen zien. Onze service staat erg hoog in het vaandel en wij hebben dan ook kosteloos een leenauto ter beschikking staan tijdens dat u het autoruiten blinderen aan ons overlaat. De gemiddelde montagetijd is ongeveer 5 werkuren.

Als het op autoruiten blinderen aankomt, is Proautotint dé expert. Wij kunnen uw ramen op een veilige manier blinderen met het mooiste resultaat. Bij Proautotint werken we volgens de regels van de wet. Na het blinderen van de ruiten krijgt u een certificaat mee waarmee u kunt aantonen dat de ruiten aan de eisen voldoen.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 170 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>