AUTORUITFOLIE VOOR UW AUTO

Bij het blinderen van uw autoramen, maken we gebruik van alleen de beste producten en materialen. Alleen op die manier weet u namelijk zeker dat de folie nooit ten koste gaat van uw zicht en dat u jarenlang plezier beleeft aan uw autoruitfolie. De werkzaamheden nemen een dag in beslag en meteen na oplevering kunt u gewoon de ramen en uw achterruitverwarming weer gebruiken.

Kwaliteit wordt bij ons nog met een hoofdletter geschreven

Kwaliteit wordt bij ons nog met een hoofdletter geschreven. Wij nemen alleen met de beste producten genoegen, durven te innoveren en zorgen voor de perfecte locatie om uw auto van autoruitfolie te voorzien; met zo weinig mogelijk stof dus. We nemen onze beslissingen niet op basis van gevoel, maar op basis van argumenten en op basis van onze ervaring. Ruim twaalf jaar mogen we ons al specialist in het blinderen van autoramen noemen. Meer dan tienduizend auto’s zijn door ons van autoruitfolie voorzien en dus durven we te zeggen dat we er echt wel ‘iets’ van afweten.

AUTORUITEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

14

Jaar ervaring


9854

Ramen geblindeerd


1878

Rollen folie


3265

Tevreden klanten


Het zicht moet onder alle omstandigheden perfect in orde zijn en blijven

Nee, wij kiezen niet voor zonneplaten maar voor autoruitfolie. Folie is volgens ons het perfecte product om uw autoramen te blinderen. De levensduur van folie is erg lang, waardoor u lang plezier heeft van uw geblindeerde autoramen. Belangrijkste is echter dat het zicht voor u als bestuurder altijd perfect blijft. Want zicht is natuurlijk het belangrijkste in uw auto. Autoruitfolie garandeert altijd goed zicht van binnen naar buiten en ook als het donker is.

Gebruik na oplevering meteen uw ramen en achterruitverwarming

In tegenstelling tot de zonneplaten, die u ook nog eens zelf moet zien te plaatsen, heeft u met autoruitfolie nooit een bruine gloed. Iets dat bij de platen wel aan de orde is. Ander voordeel van de autoruitfolie die wij gebruiken is dat meteen na oplevering gewoon gebruik gemaakt kan worden van de ramen en de achterruitverwarming. Daarnaast weert onze folie de UV-straling tot wel 99 procent en geldt het als hittewerend. U kunt wat betreft de folie ook nog eens een bepaalde tint kiezen, veelzijdig is autoruitfolie dus ook nog eens. Nog iets waar u wellicht niet meteen aan gedacht heeft, is dat de folie die wij gebruiken extra veiligheid biedt.

Geen glassplinters en sterk inbraakwerend

Die veiligheid zit ‘m in het feit dat er bij een ongeval geen sprake zal zijn van glassplinters. Bovendien werkt onze folie inbraak werend, het dievengilde heeft tot tien keer meer moeite om ramen die zijn voorzien van onze folie te forceren. Veiligheid in plaats van gevaar in de vorm van minder goed zicht dus. Snapt u nou waarom wij zweren bij onze autoruitfolie? Folie is weliswaar iets duurder, uitgesmeerd over de jaren en de langere levensduur wordt dat verschil echter te niet gedaan. Bovendien bent u de auto een dag kwijt als wij er mee aan de slag gaan. Ook dat is echter geen probleem, want in dat geval krijgt u van ons een leenauto mee.
folie autoruit
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen
//]]>