WAAROM UW RUITEN VOORZIEN VAN RAAMFOLIE?

Zit u erover na te denken om uw auto te laten blinderen/tinten door middel van topkwaliteit autofolie? Dan zit u goed bij Proautotint. Wij hebben inmiddels meer dan 9000 ruiten op professionele en tevreden wijze getint. Inclusief levenslange garantie op het loslaten en verkleuren van de folie. Ontdek alle voordelen en start vandaag nog met uw auto te laten tinten!

IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
plaatje leenauto
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

DOT MATRIX RANDEN REDUCEREN TOT MINIMAAL 95%

"Als een van de eerste in Nederland gebruikt Proautotint indien gewenst de DOT Matrix technologie. Het wegwerken van de puntjes en stipjes in de ruiten tijdens het blinderen van de ramen."

AUTORAMEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

15

Jaar ervaring


10000+

Ramen geblindeerd


2500+

Rollen folie


3000+

Tevreden klanten


PROAUTOTINT STAPPENPLAN

LEVER UW AUTO SCHOON BIJ ONS AAN

Hoe schoner uw auto, hoe minder kans op achterblijvend vuil tussen de folie en ruit. Lever uw auto daarom zo schoon mogelijk aan bij Proautotint.

HAAL OVERBODIGE GROTE SPULLEN UIT UW AUTO

Haal al uw overbodige grote spullen uit uw auto zodat de mensen van Proautotint optimaal kunnen werken.

WIJ INSTALLEREN UW RAMEN MET KWALITEIT RAAMFOLIE

Proautotint verzorgd in zijn geheel het blinderen van uw autoruiten op basis van uw wensen. U ontvangt van ons een certificaat zodat u bij een eventuele controle kunt aantonen dat uw ruiten volgens de huidige wetgeving zijn getint.

GARANTIE ZOLANG U DE AUTO HEEFT

U krijgt levenslange garantie zolang u de auto in uw bezit heeft op het verkleuren en loslaten van de folie. Onze krasbestendige laag zorgt ervoor dat er geen krassen op de ramen komen.

PROFESSIONELE WERKWIJZE

MATERIALEN VAN TOPKWALITEIT

Met onze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflectieschitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling. Daarnaast zijn onze folies extra veilig, waardoor er geen glassplinters zijn tijdens een ongeluk.

ADVIES OP MAAT

Weten welke oplossing Proautotint kan bieden voor uw auto? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

NIEUWSTE TECHNIEKEN

Proautotint maakt gebruik van speciale snijtechnieken waarmee de folie perfect op draairamen wordt geplaatst. Zo heeft u een minimale inkijk naar binnen en een optimaal zicht naar buiten. Daarnaast is het klimaat in uw auto beter te controleren. Na oplevering kunnen de ramen direct bediend worden.

RAMEN BLINDEREN

Met onze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflectieschitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling. Daarnaast zijn de folies waarmee wij uw autoruiten blinderen extra veilig, waardoor er geen glassplinters zijn tijdens een ongeluk.

1001 VOORBEELDEN

Ramen blinderen voor alle merken en leeftijden auto's. Proautotint deed het al allemaal en mag zich met recht een expert noemen. Met meer dan 14 jaar ervaring en reeds duizende ramen geblindeerd is Proautotint de ervaren partij. Bekijk onze voorbeelden van autoruiten blinderen..

WIJ VOLDOEN AAN DE WET

Al onze ramen die wij blinderen voldoen aan de toegestane specificaties vanuit de wet. Je ontvangt hiervoor een certificaat die je kunt laten zien bij een eventuele controle. Zo weet u zeker dat Proautotint uw ramen blindeert volgens de wet en kunt met een gerust hart gaan rijden .

OFFERTE OP MAAT

Maak gebruik van onze offertemodule en ontvang snel een vaste prijs voor het blinderen van uw autoruiten. Wij zijn experts in blinderen van alle ramen van auto's ongeacht welk automerk of autoleeftijd.Uw offerteaanvraag wordt veelal dezelfde dag beantwoord.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 201 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>