FOLIE AUTORUIT

Als het gaat om de folie voor de autoruit, nemen wij alleen met de beste kwaliteit genoegen. Kwaliteit dat zich uit in altijd perfect zicht, want dat is iets waar we nooit aan willen tornen. Kwaliteit, ervaring en service is waar we voor staan, én uiteraard producten van alleen de beste kwaliteit.

Twaalf jaar en meer dan tienduizend auto’s verder

Twaalf jaar en meer dan tienduizend auto’s verder, durven we best te zeggen dat we specialisten zijn op het gebied van het blinderen van de ruiten van de auto. Elk merk en type hebben we wel al eens mogen voorzien van onze folie voor de autoruit. En dus mogen en durven we ons best specialist te noemen. Daarom ook kunnen we op basis van argumenten aangeven waarom we voor een bepaalde folie kiezen en op basis waarvan we bepaalde beslissingen nemen. Van innoveren zijn we niet vies – zo waren we zo ongeveer de eerste in Nederland die met DOT Matrix technologie werkte- en steeds proberen we grenzen te verleggen en de service en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Door middel van deze DOT Matrix technologie zijn we in staat om punten op uw ramen weg te werken.

AUTORUITEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

12

Jaar ervaring


8954

Ramen geblindeerd


1478

Rollen folie


2675

Tevreden klanten


Iets duurder in aanschaf, maar een veel langere levensduur

Folie autoruit blijft voor ons heilig. Vaak wordt ons de vraag gesteld waarom we bijvoorbeeld niet kiezen voor solar platen. Welnu, omdat wij onze folie simpelweg beter vinden. En veiliger bovendien. Zo heeft folie op geen enkele manier invloed op uw zicht van binnen naar buiten en gaat folie bovendien veel langer mee. Helemaal als het op professionele wijze door ons team van specialisten is aangebracht. Folie voor de autoruit is iets duurder in aanschaf, maar gerekend over de veel langere levensduur valt dat nog maar te bezien. De folie is voor tenminste 99 procent UV-bestendig en hittewerend. En het zicht blijft zoals het was. Daar doen we en willen we ook geen concessies aan doen.

Wij stellen u een leenauto ter beschikking

U bent uw auto een dag kwijt als u besluit de ramen van uw te laten blinderen. Ook dat hoeft geen probleem te zijn want als u toch zelf afspraken heeft staan, verzorgen wij een leenauto voor u. Mooi is verder dat als u de auto op het einde van de dag ophaalt, u meteen uw auto weer volledig kunt gebruiken. Er worden geen beperkende maatregelen opgelegd, ramen en ook de achterruitverwarming kunt u gewoon meteen weer gebruiken.

Geen rondvliegende glassplinters en geen hinder van dieven

Dan nog een belangrijk aspect, de veiligheid. Behalve dat onze folie steeds perfect zicht biedt, biedt het ook nog eens extra veiligheid. Mocht u namelijk bij een ongeluk betrokken raken, dan voorkomt de folie dat u getroffen wordt door rondvliegende glassplinters. Bovendien hebben inbrekers en dieven een hekel aan onze folie voor de autoruit; gebleken is dat ze veel meer moeite moeten doen om het raam te forceren. Daarom lopen ze liever met een grote boog om uw auto heen.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
GRATIS LEENAUTO
Maak gebruik van onze gratis leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 26 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 68 beoordelingen

ONZE MERKEN