Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Uw auto wrappen en ramen blinderen van uw BMW 1 Serie

Laat uw BMW 1 Serie wrappen in een geheel nieuwe kleur. Kiest u voor mat zwart, camo, donkergroen of goud voor uw BMW 1 Serie? Het team van Proautotint gaat uiterst professioneel en voorzichtig met uw auto om, u geniet spoedig van uw vertrouwde auto maar dan in een nieuw jasje.

Auto wrappen: geef uw BMW 1 Serie een compleet nieuwe look!

Het wrappen van auto’s wordt steeds populairder. De car wrap heeft naast een sportieve uitstraling ook een beschermende functie. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen, beschikken over vakkundige kennis en werken in een stofvrije omgeving. Wij beschikken tevens over een leenauto waar u gebruik van kunt maken. Wilt u dus een car wrap voor uw BMW 1 Serie, laat uw BMW dan professioneel wrappen door Proautotint.

De ramen blinderen van uw BMW 1 Serie

Er zijn verschillende redenen om de ramen te laten tinten van uw BMW 1 Serie. Het zorgt voor een sportieve uitstraling maar ook krijg je er meer privacy door. Het zorgt er namelijk voor dat mensen niet meer eenvoudig in uw auto kunnen kijken.

Gekleurde autogordels voor de BMW 1 Serie

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd interieur? Het is mogelijk om de kleur van uw autogordels aan te passen! Dit kan een bijpassende of contrasterende kleur zijn. Bijvoorbeeld rode autogordels voor uw BMW 1 serie, die passen bij uw rode remklauwen. Wat u ook kiest, gekleurde autogordels maken de look van uw BMW 1 Serie helemaal af. Wilt u ook gekleurde autogordels voor uw BMW 1 Serie? Bij Proautotint regelen we het snel voor u!

Remklauwen spuiten van uw BMW 1 Serie: de stijlvolle finishing touch

De remklauwen spuiten (ook wel ‘remklauwen verven’ genoemd) van uw BMW 1 Serie in een stijlvolle kleur, doen we graag voor u! Gespoten remklauwen zorgen ervoor dat het exterieur van de auto echt ‘af’ is. Bekijk samen met ons de verschillende mogelijkheden!

De achterlichten en koplampen smoken van uw BMW 1 Serie

Het smoken of tinten van de koplampen en achterlichten maakt van uw BMW 1 Serie echt één geheel. In combinatie met een mat zwarte of grijze kleur wrap krijgt u echt een te gekke finish. Laat uw koplampen en achterlampen tinten bij Proautotint voor een spectaculair resultaat!

Uw BMW 1 Serie wrappen? Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u de BMW 1 Serie voorzien van een camo, matzwarte of prachtige gouden kleur? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>