Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Lexus

Lexus ramen blinderen

CT200h

Lecus ramen blinderen

IS200


Lexus ramen blinderen

U wilt ramen blinderen van uw Lexus? Dan bent u bij ProAutotint aan het juiste adres. Met meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 8000 ramen geblindeerd, is uw auto bij ons in veilige handen voor het blinderen van uw autoramen. Maak gebruik van onze offertemodule en ontvang snel een vaste prijs voor het blinderen van uw Lexus autoruiten. Wij zijn experts in blinderen van alle ramen van auto's ongeacht welk automerk of autoleeftijd. Uw offerteaanvraag wordt veelal dezelfde dag beantwoord.

Waarom Proautotint?

Ideale omgeving. Geen witte luchtranden Beste materiaal. Vakkundige experts. Blinderen vanuit 1 stuk folie. Gratis leenauto

Raamfolie Lexus

Met onze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflecties schitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling. Daarnaast zijn de folies waarmee wij uw Lexus autoruiten blinderen extra veilig, waardoor er geen glassplinters zijn tijdens een ongeluk. Proautotint maakt gebruik van speciale snijtechnieken waarmee de folie perfect op draairamen wordt geplaatst. Zo heeft u een minimale inkijk naar binnen en een optimaal zicht naar buiten. Daarnaast is het klimaat in uw auto beter te controleren. Na oplevering kunnen de ramen direct bediend worden. Ook de witte randen op de vaste ruiten genoemd dot matrix reduceren wij met minimaal 95%. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 211 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>