RAAMFOLIE AUTO

Bij het blinderen van uw autoramen maken we gebruik van alleen de beste raamfolie. Voor minder doen we het niet. Na twaalf jaar en duizenden auto’s denken we dat we daar een prima beeld van kunnen schetsen, ervaren als we zijn. In onze optiek bereikt u met onze raamfolie en techniek het beste resultaat en behoudt u de geleverde kwaliteit ook het langst op uw autoramen. Bovendien blijft bij gebruik van folie het zicht altijd prima.

Hoge eisen

Nooit nemen wij zomaar genoegen met het materiaal dat wij gebruiken. Aan alles stellen we hoge eisen. Aan de locatie waar we uw autoruiten blinderen, aan onze eigen vakmensen en zoals gezegd aan de raamfolie voor de auto. Innoveren is ons niet vreemd en keuzes voor bepaalde producten maken we op basis van argumenten en onze ervaring. Want al duizenden en duizenden auto’s kwamen voorbij en hebben we voorzien van de beste autoruitfolie.

AUTORUITEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

14

Jaar ervaring


9854

Ramen geblindeerd


1878

Rollen folie


3265

Tevreden klanten


Bruine gloed

Laten we het hebben over raamfolie voor de auto. Onze folie maakt dat uw auto binnen een werkdag gereed is en dat de autoramen meteen na oplevering bediend kunnen worden. U kunt ook met een gerust hart de achterruitverwarming aanzetten. De raamfolie voor de auto die wij gebruiken weert UV-straling tot zo’n 99 procent en is bovendien zonwerend. Raamfolie voor de auto komt ook nog eens in diverse tinten. Er wordt weleens gevraagd waarom we raamfolie voor de auto gebruiken en geen solar platen. Wij zijn van mening dat deze platen een bruine gloed hebben en dat dit verstorend werkt als u langer in de auto zit. Ook in het donker is sprake van minder zicht. Van zichtbelemmeringen in welk opzicht dan ook is bij onze raamfolie nooit sprake. Bovendien: de solar platen dient u in beginsel zelf te plaatsen. Wij geloven in goede service en plaatsen de raamfolie dan ook graag voor u.

Van binnen naar buiten

Alleen dat al maakt raamfolie voor ons een beter product, ook al betaalt u er wellicht iets meer voor. Bovendien: de levensduur van raamfolie is langer. Dus relatief gezien is, uitgesmeerd over de jaren, van prijsverschil amper sprake. Bovendien gaat raamfolie significant langer mee, is het uitermate netjes afgewerkt en oogt het behoorlijk wat chiquer afgezet tegen het gebruik van de platen. Wij vinden dat raamfolie nooit ten koste mag gaan van uw zicht en wij durven te zeggen dat er met onze raamfolies van binnen naar buiten perfect zicht is! Dat optimale zicht is er ook als het donker is. Folie biedt bovendien extra veiligheid. Mocht u een ongeval krijgen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over glassplinters. De raamfolie houdt het glas van de raam samen, waardoor dit niet mogelijk is. Raamfolie mag op geen enkele wijze gevaar opleveren, maar juist zorgen voor veiligheid.

Hittewering

De hittewering en het feit dat folie inbraak werend is, zijn nog meer voordelen van dit product. Raamfolie voor de auto is iets duurder, maar kent dus ook een langere levensduur en komt met diverse andere voordelen. Ook de montagetijd van folie is misschien wat langer, maar ook daar hebben we een oplossing voor. Mocht u echt een auto nodig hebben terwijl wij uw autoruiten blinderen, dan zorgen wij dat u een leenauto mee krijgt. Kunt u gewoon uw gang gaan tot uw auto gereed is.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>