Ramen blinderen: stijlvolle en veilige look voor uw auto

De ramen blinderen van uw auto: het is verandering aan uw auto die er niet alleen erg stijlvol uitziet, maar ook voor vele andere voordelen zorgt. Wanneer u op zoek bent naar een voordelige manier om uw ramen te laten blinderen zijn er tal van mogelijkheden. Let er hierbij wel op dat er gehandeld wordt naar de regels die zijn opgesteld in de Europese wetgeving. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en zelfs eventuele boetes. Ramen blinderen is een eenvoudige handeling die door echte vakmensen in korte tijd gedaan kan worden.

Waarom kiezen voor blinderen?

Ramen blinderen heeft dus verschillende voordelen, maar de belangrijkste reden is het voorkomen van inbraak. U kunt namelijk ook kiezen voor een speciaal veiligheidsfolie dat ervoor zorgt dat zware objecten als bakstenen niet door de ruit heen gaan. Dit betekent dat uw auto extra goed beveiligd is tegen diefstal. Bij het blinderen van uw ramen wordt er gebruik gemaak van een speciaal folie dat de UV straling tegenhoudt en dat ook zorgt voor een stijlvolle look. Dit folie wordt aan de binnenkant van het raam geplaatst en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwart, maar ook voor donkerblauw, donkergroen of grijs.

De regels van ramen blinderen?

U kunt er niet zomaar voor kiezen om de ramen volledig te laten blinderen. Het blinderen van uw ramen gebeurt wel volgens de Europese richtlijnen. Dit betekent dat uw geblindeerde auto de weg op mag wanneer de voorruit nog ten minste 75% licht doorlaat. Aan de zijruiten van de voorkant moet dit percentage 70% zijn. Dan is uw auto voldoende beschermd, maar nog wel op een veilige manier. De achterruit mag wel een donkerdere folie hebben, maar u heeft dan wel een rechter buitenspiegel nodig. De politie kan uw auto staande houden om te controleren of uw ramen het goede percentage hebben.

Een adviseur van ProAutotint staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies. Vul nu het contactformulier in, vraag een offerte aan of bel ons via 06-24961722.

Waar kun je terecht?

Er zijn talloze kwalitatief hoogwaardige opties voor het laten blinderen van uw ramen. Pro auto tint is natuurlijk de partij waar u gemakkelijk dit kunt laten verzorgen zonder zorgen. Met jaren ervaring zorgen wij dat de raamblindering vakkundig en proffesioneel gedaan wordt waardoor u er nog jaren plezier en profeit van heeft!

ONZE MERKEN