DE RAMEN BLINDEREN VAN UW AUTO

Vindt u het mooi als de ramen van uw auto een tintje hebben? Dan kunt u de autoramen tinten. Er wordt tijdens dit proces een donkere, zonwerende folie op uw ruiten aangebracht, zodat de autoruiten getint worden. Deze raamfolie is verkrijgbaar in verschillende gradaties. Bij Proautotint kunt u terecht om de ramen van uw auto te laten blinderen.

De autoruiten tinten heeft veel voordelen. Zo kunnen anderen bijvoorbeeld minder goed naar binnen kijken en wordt UV-straling grotendeels tegengehouden. Een auto ziet er al snel stoerder en sportiever uit als de autoruiten getint zijn. Veel mensen laten hun autoruiten tinten met raamfolie voor de auto. Het is echter wel van groot belang dat dit ook op de juiste manier gebeurt, wij van Proautotint kunnen dat voor u regelen.

AUTORAMEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

15

Jaar ervaring


10000+

Ramen geblindeerd


2500+

Rollen folie


3000+

Tevreden klantenUW AUTORAMEN BLINDEREN

Het uiterlijk van de auto verbeteren kan op verschillende manieren. Zo kunnen wij niet alleen uw autoruiten tinten, maar ook uw auto wrappen, uw auto ontchromen, anti steenslagfolie aanbrengen en de koplampen tinten. Door het blinderen van de autoruiten komt de auto er hierdoor al snel heel anders uit te zien.

Het tinten van uw autoramen met blinderingsfolie voor de auto zorgt er onder andere voor dat er energie wordt bespaard, de airco kan de temperatuur beter controleren als het erg warm is en dit levert een besparing op de brandstofkosten en onderhoudskosten. Uw autoramen tinten zorgt er natuurlijk ook voor dat uw auto er stoerder en chiquer uit komt te zien.

WERKWIJZE AUTORUITEN TINTEN

Onze werkwijze is uniek, we zijn gespecialiseerd in het demonteren van de portierruiten en hebben een stofvrije cabine ter beschikking waarin het proces van autoruiten tinten stofvrij gebeurt. Wij gaan te werk met hoge kwaliteit blinderingsfolie voor de auto. Nadat de autoruiten getint zijn, drogen we ze met speciale drogers en als de ruiten eenmaal droog zijn, worden ze met speciale snijtechnieken hoogwaardig afgewerkt zodat er geen verschil te zien is met fabrieks-af getint glas.

Vervolgens worden de getinte autoruiten volgens dealer instructies weer teruggebouwd in de auto. Door dit proces kunnen de portierruiten ook direct bediend worden bij oplevering. Op de achterruit wordt de raamfolie eerst op maat geföhnd aangezien achterruiten altijd bol zijn. Dit gebeurt aan de buitenkant van de ruit. Wanneer de achteruit eenmaal op maat is geföhnd, wordt de achterruit van binnen grondig gereinigd en stofvrij gemaakt. Dit is nodig om een top montage te verkrijgen. Zodra de achteruit schoon is, wordt de autoruitfolie met alle precisie gemonteerd, zodat de autoruit tint er netjes uitziet. De meeste auto’s hebben op de achterruit een dot matrix rand. Dit is een keramisch puntjes raster. Eenmaal gemonteerd op de dot matrix rand zal de raamfolie een wit-zilveren lijn vertonen. Wij hebben een speciale verlijming methode ontwikkeld waardoor we in staat zijn om de witte dot matrix rand permanent te reduceren met minimaal 95%! Dit proces van autoruiten tinten zorgt ervoor dat het geheel er fabrieks-af uit ziet. De gemiddelde montagetijd om een auto te tinten is ongeveer 5 werkuur. We hebben kosteloos een leenauto ter beschikking staan zodat u tussendoor verder kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

KWALITATIEVE RAAMFOLIE VOOR DE AUTO

Bij Proautotint maken we gebruik maak van de beste materialen en auto raamfolie van hoge kwaliteit. De folie die we gebruiken is kras-vast en reflecteert niet. 99% van de UV-straling wordt geblokkeerd door de folie. Hierdoor verkleurt uw interieur niet door de autoruiten tinten en wordt de kans op huidziektes ook sterk verminderd. Vooral personen met een gevoelige huid zullen hier direct van profiteren. Daarnaast is onze raamfolie kindvriendelijk. Kinderen kunnen ook met de getinte autoruiten gewoon goed naar buiten blijven kijken en zijn dus ook nog eens goed beschermd tegen de zon. Wij kunnen snel en in een goede kwaliteit uw autoramen blinderen.

Mocht u in een ongeluk terecht komen, dan houd de folie het glas bijeen. Zo ontstaan er geen glassplinters die door de auto vliegen. Denk aan uw veiligheid en van de passagiers op de achterbank. Bij een poging tot inbraak van uw auto zal de inbreker erg veel moeite hebben met het doorslaan van de autoruit aangezien onze raamfolie de eigenschap heeft om al het glas bij elkaar te houden. De inbreker zal het gauw opgeven, waardoor het aanbrengen van autoraamfolie zelfs een inbraak kan voorkomen! De folie is extra stevig en blijft er lang mooi uitzien. De kwaliteit van de folie ziet u terug eigenschappen, verder ziet de folie er ook beter uit dan een folie van minder goede kwaliteit.

UW ACHTERRUITEN BLINDEREN MET DE BESTE RAAMFOLIE VOOR UW AUTO

Omdat wij blindeerfolie voor de auto van hoge kwaliteit gebruiken, kunt u met een gerust hart de achterruitverwarming aanzetten. U kunt dus ook uw achterruiten blinderen bij ons. U kunt daarbij de raamfolie ook nog in verschillende kleuren krijgen bij ons. Onze raamfolie zorgt daarbij voor een perfect zicht, u hebt dus totaal geen last van zichtbelemmering. De raamfolie die wij gebruiken, gaat enorm lang mee. Dat maakt het de investering zeker de moeite waard. U laat dus zonder zorgen al uw autoramen en achterruiten blinderen bij Proautotint!

AUTORAMEN BLINDEREN EN ANDERE DIENSTEN VAN PROAUTOTINT

Er zitten veel voordelen aan het laten blinderen van uw autoramen. Zo bespaart u een hoop energie op airco; UV-stralen worden voor 99% afgewend. Door de autoramen te verduisteren is uw interieur goed beschermd tegen zonlicht. Zo voorkomt u verkleuring en wordt het minder warm in de wagen op hete dagen. Daarnaast krijgt u optimale privacy als u uw autoramen laat blinderen. Zo kan niemand naar binnen kijken en kunt u gerust zijn als u uw auto bestuurd. Bovendien wordt het risico op inbraak aanzienlijk verminderd. Door de ramen te laten blinderen, kunnen dieven niet zien wat er in uw auto ligt. Mocht de ruit worden ingeslagen of door een andere reden breken, dan vliegen de scherven niet alle kanten op. Ze blijven goed bij elkaar zitten, wat niet alleen beschermt tegen diefstal, maar ook u en uw passagiers. Proautotint biedt nog andere diensten naast het tinten van autoruiten. Zo kunt u ervoor kiezen om uw gehele wagen te wrappen of te ontchromen. Ook kunt u kiezen voor extra opties, zoals het spuiten van remklauwen, het toevoegen van gekleurde autogordels of ambilight. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over uw autoramen blinderen of een van onze andere diensten.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
plaatje leenauto
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

VAKMENSEN IN RAMEN TINTEN

Bij Proautotint werken echte vakmensen met veel ervaring in de ramen blinderen van uw auto. Dit ziet u terug in de manier waarop de autoruitfolie aangebracht wordt op uw ruiten. We monteren namelijk de raamfolie stofvrij, waarvoor we zelfs speciaal een stofvrije cabine hebben ingericht. Wij kunnen de autoruiten tinten van alle auto’s en modellen. De leeftijd of de vorm van uw auto maakt dus niets uit, bij Proautotint zijn we altijd in staat om uw autoruiten te tinten. Wilt u voorbeelden van het werk dat wij leveren? Dan kunt u in onze portfolio honderden voorbeelden vinden.

Onze vakmensen weten wat het aanbrengen van blindeerfolie op een auto inhoudt en zorgen er altijd voor dat de folie netjes aangebracht wordt zodat. Zo kunt u er absoluut zeker van zijn dat de raamfolie niet van de ruit is te onderscheiden.

DE NEDERLANDSE WET IN GETINTE AUTORUITEN

Volgens de Nederlandse wet moeten uw autoruiten een bepaalde hoeveelheid licht doorlaten. Dit heeft te maken met de veiligheid in het verkeer en moet dus bij het blinderen van de ramen in acht genomen worden. Bovendien riskeert u anders een boete, dus het is belangrijk dat de autoruiten op de juiste manier getint worden. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de specialist die uw autoruiten tint, kennis heeft van de Nederlandse wet. Bij Proautotint zijn we bekend met de wet. Wij meten de hoeveelheid licht die de ramen doorlaten na afloop nog eens nauwkeurig. Tevens worden de ruiten gecertificeerd en krijgt u een certificaat dat uw autoruiten tinten aan de wettelijke lichtdoorlating voldoen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de auto aan de wetgeving voldoet.

EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR UW AUTORUITEN BLINDEREN?

Wilt u ook graag de ramen blinderen van uw auto? Dan is het belangrijk dat u dit door een specialist laat doen. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte. Zo heeft u een vaste prijs als u de auto wilt laten tinten. Wilt u eerst weten welke mogelijkheden in autoruiten tinten wij voor uw auto kunnen bieden? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. Op deze manier weet u wat het mooiste en het beste bij uw auto staat!

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 211 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>