RAMEN BLINDEREN

Ramen blinderen is iets waar veel mensen steeds vaker voor kiezen. Auto’s met geblindeerde ramen zien er vaak prachtig en sportiever uit. Er zijn dan ook veel mensen die hun ramen blinderen vanwege het stoere uiterlijk dat de auto hierdoor krijgt. Toch zijn er meer voordelen van ramen blinderen te benoemen. Zo zorgt de raamfolie er bijvoorbeeld voor dat het klimaat in de auto beter te regelen is. Doordat de airco niet op volle toeren hoeft te draaien omdat de autoramen geblindeerd zijn, bespaart u weer op brandstof en onderhoudskosten. Daarnaast kunnen anderen minder eenvoudig bij u naar binnen kijken, terwijl u nog wel naar buiten kunt kijken. Ramen blinderen gebeurt met een speciale folie die de UV-straling tegenhoudt. Als resultaat hoeft u niet langer meer bang te zijn dat uw interieur verkleurt. Bovendien wordt door deze raamfolie ook nog eens de kans op huidziektes sterk verminderd. Vooral mensen met een gevoelige huid zullen direct verschil waarnemen na het blinderen van de ramen.

Men onderschat vaak het gevaar van zonnestraling door glas. Het effect van UV-straling wordt versterkt en mocht u vatbaar zijn voor huidziektes dan is ramen blinderen sterk aan te raden. De raamfolie zorgt er bovendien voor dat er geen glassplinters ontstaan tijdens een auto ongeluk, raam folie zorgt dus ook voor extra veiligheid aangezien onze raamfolie die wordt gebruikt in het proces van ramen blinderen de eigenschap heeft om al het glas bij elkaar te houden bij een raambreuk. Dus ook bij een eventuele inbraak zal de inbreker niet slagen aangezien een raampje intikken met geblindeerde ramen geen nut heeft. Weet u dat geblindeerde ramen 85% hitte uit de auto houdt? Ideaal voor kinderen en huisdieren en natuurlijk voor de bestuurder. Genoeg redenen dus om uw ramen te laten blinderen.

AUTORAMEN BLINDEREN DOOR PROAUTOTINT

15

Jaar ervaring


10000+

Ramen geblindeerd


2500+

Rollen folie


3000+

Tevreden klanten


Materiaal van hoge kwaliteit

Het is belangrijk dat uw ramen geblindeerd worden met folie van hoge kwaliteit. Bij Proautotint maken we altijd gebruik van materiaal van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het resultaat van ramen blinderen er goed uit komt te zien. De folie laat bijna geen UV-straling door, waardoor de kans op huidziektes sterk wordt verminderd daarnaast zal uw interieur niet meer verkleuren.Onze raamfolies hebben een hittewering van 85% wat ervoor zorgt uw airco niet continu op volle toeren aanstaat en hierdoor dus energie bespaard. Bij Proautotint hebben we zoveel vertrouwen in ons materiaal dat we u garantie geven op de montage, verkleuren en loslaten van de folie zolang u de auto bezit heeft. U kunt er dus zeker van zijn dat uw ramen op de juiste manier geblindeerd worden als u voor Proautotint kiest!

Professioneel aangebracht

Laat u de ramen blinderen door Proautotint? Dan kunt u er zeker van zijn dat de folie wordt aangebracht door vakmensen. Onze specialisten hebben veel ervaring met ramen blinderen. We hebben een stofvrije cabine speciaal opgezet om portierruiten stofvrij te blinderen, hierdoor kunnen we garanderen dat we portierruiten kunnen blinderen op het hoogst haalbare niveau. Wanneer de ramen eenmaal zijn geblindeerd, worden ze gedroogd in onze droogruimte. Nu resteert het afwerken van de ruiten met onze speciale snijtechnieken, zodat de fabrieksaf-look behaald wordt. Hierna worden de ramen volgens de instructies van de dealer weer teruggebouwd in de auto. Door onze unieke werkwijze kunnen de portierramen direct bediend worden na oplevering, wat wel zo prettig is. Op de achterruit wordt folie eerst in de bolling geföhnd om een perfecte passing te krijgen. Zodra dit is gedaan, wordt de achterruit van binnen gereinigd en stofvrij gemaakt. Vervolgens wordt de raamfolie erin gemonteerd. Dit proces van ramen blinderen zorgt voor het beste resultaat van een geblindeerde achterruit. De meeste achteruiten hebben een dot matrix rand. Dat zijn zwarte stipjes die rondom het raam zitten. Op het moment dat er raamfolie wordt gemonteerd, zal de folie niet goed hechten op deze rand omdat deze dot matrix een ophoging is op het glas en is gemaakt van keramiek. Het resultaat na het ramen blinderen is dan ook vaak een wit-zilveren lijn om de ruit heen. Wij zijn in staat om deze witte lijn te reduceren met minimaal 95%! Hierdoor wordt de lijn zwart en krijg je vrijwel dezelfde look als wanneer de ruiten bij een fabriek vandaan komen. Wij zijn het eerste bedrijf in Nederland die hiermee begonnen is en zijn hier bovendien uniek in.

Wanneer onze vakmensen de folie voor u aanbrengen, dan is er geen onderscheid tussen de ramen en de folie. We zijn er zo van overtuigd dat wij de ramen blinderen op het hoogste niveau, dat we garantie geven op zowel de montage als de raamfolie, zolang de auto in uw bezit is.

Is het ramen blinderen toegestaan?

De Nederlandse wetgeving stelt bepaalde eisen aan de ramen van uw auto. Zo moeten de ramen bijvoorbeeld een bepaalde hoeveelheid licht doorlaten. Het blinderen van uw ramen is dus toegestaan, zolang het op de juiste manier wordt gedaan. Bij Proautotint zijn we bekend met de regelgeving en zorgen we ervoor dat u hieraan voldoet. We hebben namelijk dezelfde meetapparatuur als de overheid en noteren deze gemeten waardes op een certificaat. Op deze manier loopt u geen risico op boetes. U krijgt na het blinderen van de ramen een certificaat. Dit certificaat kunt u bij een eventuele controle laten zien, zodat u kunt aantonen dat u aan de wetgeving voldoet.

Hoe werkt het proces van ramen blinderen bij Proautotint?

Uw ramen laten blinderen is erg gemakkelijk. Proautotint is een flexibel bedrijf. Heeft u tijdens kantoortijden geen tijd? Dan passen we onze werktijden graag voor u aan. U kunt bijvoorbeeld de auto een dag vantevoren na uw werk komen brengen, waardoor u in de ochtend niet hoeft te haasten. De auto moet wel schoon aangeleverd worden, omdat de folie erg stofgevoelig is. Een schone auto beperkt alle risico’s op contaminatie, wat we graag willen uitsluiten bij ramen blinderen. Grote spullen kunt u het beste uit de auto verwijderen en thuis laten, zodat onze vakmensen optimaal kunnen werken in de grootst mogelijke ruimte. .Heeft u geen vervangend vervoer? Dat is geen probleem, we hebben kosteloos een leenauto ter beschikking staan. De gemiddelde montagetijd is ongeveer 5 werkuren.

Tot slot krijgt u bij Proautotint levenslange garantie op ons werk. Onze service gaat aldus verder dan ramen tinten. Ook nadat u bent weggereden met uw geblindeerde ramen, kunt u altijd opnieuw langskomen mocht er iets niet naar wens zijn. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit. In ons portfolio kunt u kijken naar verschillende soorten geblindeerde ramen die wij hebben verzorgd.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 174 beoordelingen
//]]>