AMBILIGHT AUTO

Bent u op zoek naar manieren om het interieur van uw auto naar een hoger niveau te tillen? Ambilight voor uw auto is de perfecte manier om uw auto een uniek interieur te geven. De led sfeerverlichting in de auto zorgt ervoor dat u de verlichting volledig kunt aanpassen naar uw voorkeur. Wilt u ambilight in uw auto laten installeren? Dan komt u natuurlijk naar Proautotint!

Wat is led sfeerverlichting voor uw auto?

Led sfeerverlichting voor de auto wordt steeds populairder en dat is niet zo gek, want het geeft u een zeer bijzondere ervaring tijdens het rijden. Vroeger was sfeerverlichting iets wat u alleen bij de meer exclusieve en luxe auto’s kon zien, maar tegenwoordig is er bij meer auto’s de mogelijkheid om dit in te bouwen. De led sfeerverlichting in uw auto interieur is in verschillende kleuren beschikbaar en u kunt de helderheid instellen. Zo is het niet storend voor de chauffeur en kunt u een prettige kleur instellen.

UNIEK INTERIEUR? SFEERVERLICHTING IN UW AUTO INTERIEUR!


Wilt u uw auto echt laten opvallen, maar wilt u iets anders dan carwrap of geblindeerde ramen? Dan is ambilight in de auto zeker geschikt voor uw auto! Echte schoonheid zit immers aan de binnenkant. Deze sfeerverlichting in het auto interieur geeft uw auto een zeer luxe en exclusieve uitstraling van binnenuit. U past de kleuren volledig naar eigen smaak en voorkeur aan. U kunt bijvoorbeeld de ene dag kiezen voor een mooie rode kleur en de andere dag voor blauw. Wij kunnen de sfeerverlichting in uw auto interieur op verschillende locaties plaatsen, zoals de voetenruimte en het dashboard. Dit is natuurlijk volledig volgens de toegestane normen, zodat de verlichting geen afleiding is voor uzelf of andere bestuurders. Veiligheid staat bij onze diensten altijd voorop.

AMBILIGHT VOOR UW AUTO BIJ PROAUTOTINT


Sfeerverlichting in uw auto interieur zorgt er niet alleen voor dat uw auto ruimer lijkt aan de binnenkant, maar het zorgt ook voor een veiligere en fijnere rijervaring. Door de verlichting blijft u namelijk extra wakker tijdens het rijden in het donker en het rijcomfort wordt verhoogd met ambilight in de auto.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat professioneel uw ambilight in de auto kan installeren? Dan bent u bij Proautotint aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van de exclusieve uitstraling van ambilight in de auto. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We zien u graag snel!
icon04
GECERTIFICEERD
Waaronder de autogordels, gordel garen en de gordelmachine.
icon08
LOSSE GORDEL UNITS
Het aanleveren van losse gordel units is mogelijk.
PROFESSIONEEL
Het gordelsysteem wordt op een professionele manier gedemonteerd en gemonteerd.
plaatje auto
APK AFKEUR PUNT
APK afkeur doordat de gordels versleten zijn? Dan kunnen we een splinternieuwe gordel inbouwen in het gordelmechanisme mits het gordelsysteem nog in orde is.
icon06
VERVANGEN EN REPARATIE
Gordelband vervangen vanaf 80 euro. Gordel reparatie binnen een 1 dag gerealiseerd.

ZIJ GINGEN U VOOR


Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 211 beoordelingen
//]]>