AUTORUITEN TINTEN

Vindt u het mooi als de ramen van uw auto een tintje hebben? Dan kunt u de autoruiten tinten. Er wordt tijdens dit proces een donkere, zonwerende folie op uw ruiten aangebracht, zodat de autoruiten getint worden. Deze raamfolie is verkrijgbaar in verschillende gradaties. De autoruiten tinten heeft veel voordelen. Zo kunnen anderen bijvoorbeeld minder goed naar binnen kijken en wordt UV-straling grotendeels tegengehouden. Een auto ziet er al snel stoerder en sportiever uit als de autoruiten getint zijn. Veel mensen laten hun autoruiten tinten. Het is echter wel van groot belang dat dit ook op de juiste manier gebeurt.

Werkwijze autoruiten tinten

Onze werkwijze is uniek, we zijn gespecialiseerd in het demonteren van de portierruiten en hebben een stofvrije cabine ter beschikking waarin het proces van autoruiten tinten stofvrij gebeurt. Nadat de autoruiten getint zijn, worden ze gedroogd met speciale drogers en als de ruiten eenmaal droog zijn worden ze met speciale snijtechnieken hoogwaardig afgewerkt zodat er geen verschil te zien is met fabrieks-af getint glas. Vervolgens worden de getinte autoruiten volgens dealer instructies weer teruggebouwd in de auto. Door dit proces kunnen de portierruiten ook direct bediend worden bij oplevering. Op de achterruit wordt de raamfolie eerst op maat geföhnd aangezien achterruiten altijd bol zijn. Dit gebeurt aan de buitenkant van de ruit. Wanneer de achteruit eenmaal op maat is geföhnd wordt de achterruit van binnen grondig gereinigd en stofvrij gemaakt. Dit is nodig om een top montage te verkrijgen. Zodra de achteruit schoon is wordt de autoruitfolie met alle precisie gemonteerd, zodat de autoruit tint er netjes uitziet. De meeste auto’s hebben op de achterruit een dot matrix rand. Dit is een keramisch puntjes raster. Eenmaal gemonteerd op de dot matrix rand zal de raamfolie zal een wit-zilveren lijn vertonen. Wij hebben een speciale verlijming methode ontwikkeld waardoor we in staat zijn om de witte dot matrix rand permanent te reduceren met minimaal 95%! Dit proces van autoruiten tinten zorgt ervoor dat het geheel er fabrieks-af uit ziet. De gemiddelde montagetijd om een auto te tinten is ongeveer 5 werkuur. We hebben kosteloos een leenauto ter beschikking staan zodat u tussendoor verder kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

AUTORUITEN TINTEN DOOR PROAUTOTINT

15

Jaar ervaring


10000+

Ramen geblindeerd


2500+

Rollen folie


3000+

Tevreden klanten


De Nederlandse wet in getinte autoruiten

Volgens de Nederlandse wet moeten uw autoruiten een bepaalde hoeveelheid licht doorlaten. Dit heeft te maken met de veiligheid in het verkeer en moet dus bij het autoruiten tinten in acht genomen worden. Bovendien riskeert u anders een boete, dus het is belangrijk dat de autoruiten op de juiste manier getint worden. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de specialist die uw autoruiten tint, kennis heeft van de Nederlandse wet. Bij Proautotint zijn we bekend met de wet. Wij meten de hoeveelheid licht die de ramen doorlaten na afloop nog eens nauwkeurig. Tevens worden de ruiten gecertificeerd en krijgt u een certificaat dat uw autoruiten tinten aan de wettelijke lichtdoorlating voldoen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de auto aan de wetgeving voldoet.

Kwalitatieve materialen

Bij Proautotint maken we gebruik maak van de beste materialen. De folie die we gebruiken is kras-vast en reflecteert niet. 99% van de uv-straling wordt geblokkeerd door de folie. Hierdoor verkleurt uw interieur niet door de autoruiten tinten, maar zal de kans op huidziektes wel sterk verminderd worden. Vooral personen met een gevoelige huid zullen hier direct van profiteren Daarnaast is onze raamfolie kindvriendelijk. De kinderen kunnen ook met de getinte autoruiten gewoon goed naar buiten blijven kijken en zijn dus ook nog eens goed beschermd tegen de zon. Daarnaast zal de folie tijdens een ongeluk het glas vasthouden, waardoor er geen glassplinters ontstaan en door de auto kunnen vliegen. Denk aan uw veiligheid en van de passagiers op de achterbank. Bij een poging tot inbraak van uw auto zal de inbreker erg veel moeite hebben met het doorslaan van de autoruit aangezien onze raamfolie de eigenschap heeft om al het glas bij elkaar te houden. De inbreker zal het gauw opgeven, waardoor de autoruiten tinten zelfs een inbraak kunnen voorkomen! De folie is extra stevig en blijft er lang mooi uitzien. De kwaliteit van de folie merkt u terug aan deze eigenschappen, maar daarnaast ziet de folie er ook beter uit dan een folie van minder goede kwaliteit.

Vakmensen in autoruiten tinten

Bij Proautotint werken echte vakmensen met veel ervaring in autoruiten tinten. Dit merkt u terug aan de manier waarop de folie aangebracht wordt op uw ruiten. We monteren namelijk de raamfolie stofvrij, waarvoor we zelfs speciaal een stofvrije cabine hebben ingericht. We demonteren de portierruiten en monteren de raamfolie in onze stofvrije cabine. Vervolgens laten we de ramen drogen en werken we de folie zodanig af dat men geen verschil ziet met getinte autoruiten uit de fabriek, dit doen we met speciale snij technieken. Hierna bouwen we de portierruiten weer met precisie in de auto volgens de dealer voorschriften. Hierdoor kan men de portierruiten direct na oplevering weer bedienen en kunnen wij garanderen dat de raamfolie levenslang blijft zitten. Op de achterruit kunnen onze experts de dot matrix rand reduceren met minimaal 95%. Deze dot matrix rand is een keramisch puntjes raster die bijna op elke achterruit aanwezig is. Als de raamfolie wordt gemonteerd op de dot matrix rand zal de folie een zilveren lijn laten zijn, aangezien de folie daarop niet goed kan hechten. Onze experts zijn in staat om met speciale erlijmingstechnieken de dot matrix rand permanent te reduceren met minimaal 95% wat ervoor zorgt dat de ramen er fabrieks-af uit zullen zien. Wij kunnen de autoruiten tinten van alle auto’s en modellen. De leeftijd of de vorm van uw auto maakt dus niets uit, bij Proautotint zijn we altijd in staat om uw autoruiten te tinten. Wilt u voorbeelden van het werk dat wij leveren? Dan kunt u in onze portfolio honderden voorbeelden vinden.

Onze vakmensen weten wat autoruiten tinten inhoudt en zorgen er altijd voor dat de folie netjes aangebracht wordt zodat. Zo kunt u er absoluut zeker van zijn dat de raamfolie niet van de ruit is te onderscheiden. Bovendien kunt u de geblindeerde autoramen direct na het blinderen weer bedienen. Bij Proautotint maken we gebruik van de nieuwste technieken. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van speciale snijtechnieken en een stofvrije cabine waarmee de folie ontzettend nauwkeurig op portierruiten geplaatst kan worden. De gemiddelde montagetijd van autoruiten tinten is ongeveer 5 werkuren. Gedurende die tijd hebben we kosteloos een leenauto ter beschikking staan, zodat u tussendoor uw dagelijkse werkzaamheden kunt doen.

Een offerte aanvragen?

Wilt u ook graag uw autoruiten tinten? Dan is het belangrijk dat u dit door een specialist laat doen. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte. Zo heeft u een vaste prijs als u de auto wilt laten tinten. Wilt u eerst weten welke mogelijkheden in autoruiten tinten wij voor uw auto kunnen bieden? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. Op deze manier weet u wat het mooiste en het beste bij uw auto staat!
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 174 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>