Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Uw auto wrappen en de ramen blinderen: BMW 3 Serie

Heeft u een BMW 3 Serie, dan bent u natuurlijk hartstikke trots op uw auto. Dit is immers een schitterende auto waar u absoluut trots op mag zijn. Logischerwijs wilt u graag dat uw BMW er mooi uit blijft zien. Wij van Proautotint weten daar alles van en kunnen u hier zeker bij helpen. Zo kunnen wij uw BMW 3 Serie wrappen, of de ramen blinderen. Zo ziet uw auto er niet alleen goed en strak uit, maar is deze ook goed beschermd.

Uw BMW 3 Serie auto wrappen

Een auto wrappen ziet er erg gaaf uit. Wilt u uw BMW 3 Serie laten wrappen, dan kunt u bij Proautotint kiezen uit vrijwel iedere kleur. Daarbij kunnen wij ook uw auto wrappen in meerdere kleuren, of zelfs in een aantal patronen. Zo krijgt uw auto precies de uitstraling waar u naar op zoek bent. Het voordeel van het wrappen van uw BMW 3 Serie is dat deze er weer gloednieuw uitziet én dat de originele lak van de auto goed beschermd is.

De ramen blinderen van uw BMW 3 Serie

Wilt u de ramen van uw BMW 3 Serie laten blinderen? Ook dat is mogelijk bij Proautotint. U kunt bij ons kiezen uit verschillende gradaties, deze vallen natuurlijk allemaal binnen de wetgeving. Het blinderen van de autoramen zorgt voor meer privacy en houd een hoop UV-straling tegen, waardoor het interieur van uw auto mooi van kleur blijft.

Gekleurde autogordels voor uw BMW 3 Serie

Op zoek naar wat extra’s? Kies dan voor stoere gekleurde autogordels in uw BMW 3 Serie! U kunt kiezen uit allerlei kleuren, kies bijvoorbeeld voor mooie rode autogordels voor uw BMW 3 Serie.

De koplampen en achterlichten smoken van uw BMW 3 Serie

Het is natuurlijk belangrijk dat uw koplampen en achterlichten goed werken, zodat u ook in het donker goed kunt zien. Wij kunnen echter wel de achterlichten en koplampen van uw BMW 3 Serie voor u smoken. Zo worden de lampen opgeleukt, zonder dat dit onveilig wordt.

Uw BMW 3 Serie laten wrappen? Neem contact op!

Als u op zoek bent naar een goede car wrap voor uw BMW 3 serie, of u wilt bijvoorbeeld de ramen laten tinten van uw BMW 3 Serie, dan kunt u zeker bij Proautotint terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het pimpen van auto’s en kunnen u hier dan ook zeker bij helpen. Neem vooral even contact op voor meer informatie, of het maken van een afspraak!

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 215 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>