Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Uw auto wrappen en de ramen blinderen: BMW 5 Serie

Heeft u een BMW 5 Serie, dan bent u natuurlijk erg trots op uw auto. Logisch ook, de BMW 5 Serie is een prachtige auto. Natuurlijk wilt u dan ook dat uw auto er mooi uit blijft zien, wij van Proautotint kunnen dan bijvoorbeeld uw BMW 5 Serie wrappen, of de ramen blinderen. Zo zorgen we ervoor dat uw auto er niet alleen stoer uitziet, maar ook dat deze goed beschermd is.

Uw BMW 5 Serie wrappen

Het wrappen van een auto brengt veel voordelen met zich mee. Laat u uw BMW 5 Serie wrappen, dan zorgt u er niet alleen voor dat uw auto er strak en gaaf uitziet, maar ook dat de originele lak van de auto goed beschermd is. Daarbij kunt u letterlijk iedere kleur wrapfolie kiezen. Zo kunnen wij uw BMW 5 Serie wrappen in verschillende kleuren, of zelfs met een patroon.

De ramen blinderen van uw BMW 5 Serie

Het blinderen van ramen is erg populair. Dat is ook niet zo gek, als u de ramen van uw BMW 5 Serie laat blinderen, krijgt u een stuk meer privacy in de auto. Daarbij blokkeert raamfolie een groot deel van de UV-straling, waardoor uw interieur mooi van kleur blijft. Wij hebben verschillende tinten folie, die natuurlijk allemaal binnen de wetgeving passen.

Gekleurde autogordels voor uw BMW 5 Serie

Gekleurde autogordels in uw BMW 5 Serie zijn een erg leuke, stoere accessoire die echt lekker opvallen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor mooie, rode autogordels in uw BMW 5 Serie, dat ziet er vaak enorm stoer uit.

De remklauwen spuiten van uw BMW 5 Serie

De remklauwen zitten achter de velgen en zijn erg goed te zien. Deze zijn standaard vrijwel altijd zwart, maar het is ook erg stoer om de remklauwen van uw BMW 5 Serie te laten verven. Ook dit is mogelijk in verschillende kleuren.

De koplampen en achterlichten smoken van uw BMW 5 Serie

U kunt uw koplampen en achterlichten erg goed opleuken door deze van uw BMW 5 Serie te laten smoken. Door de koplampen en achterlichten van uw BMW 5 Serie te smoken krijgt uw auto een stoere nieuwe uitdrukking.

Uw BMW 5 Serie laten wrappen? Neem contact op!

Als u graag uw BMW 5 Serie wilt laten wrappen, of de koplampen van uw BMW 5 Serie wilt laten tinten bent u bij Proautotint aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort werkzaamheden en willen u graag helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>