Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit
Citroën
  1. Home
  2. /
  3. Projecten
  4. /
  5. Citroën

C1

C4


Uw auto wrappen, ramen blinderen of beschermfolie voor uw Citroën

U wilt uw auto graag beschermen tegen vuil, krassen en andere lakschade. ProAutotint is de expert die u zoekt! Het wrappen van uw Citroën, uw ramen blinderen of beschermfolie; ProAutotint helpt u om zowel het exterieur als het interieur van uw Citroën te beschermen.

Car wrap voor uw Citroën

Met een car wrap voor uw Citroën beschermt u de lak optimaal tegen allerlei vormen van schade en bevuiling. Daarnaast geeft een car wrap voor Citroën uw auto een strak uiterlijk. Er zijn verschillende kleuren en prints beschikbaar, zoals het populaire matt zwart. Gaat u liever voor goud? Dan heeft ProAutotint dat ook in het assortiment. Voor een stoere look gaat u voor Camo. Wilt u graag een wrap voor uw Citroën, maar nog wel de auto kunnen zien? Dan is de doorzichtige wrap optimaal voor u.

Citroën: uw ramen tinten

Het laten tinten van de ramen van uw Citroën heeft vele voordelen. Zo wordt het in de zomer minder warm in de auto. U geniet van optimale privacy tijdens het rijden, omdat tinten ervoor zorgt dat anderen minder goed naar binnen kunnen kijken. Nog een mooi voordeel: uw auto krijgt direct een meer sportieve look met geblindeerde ramen.

PPF folie: Citroën

Om de lak van uw Citroën optimaal te beschermen, kiest u bij ProAutotint het beste voor PPF folie. Deze beschermfolie zorgt ervoor dat uw auto beschermt wordt tegen vogelpoep, krassen, steenslag en andere vormen van lakschade. PPF folie zorgt er ook voor dat uw Citroën langer schoon blijft.

Het blinderen van de ramen van uw Citroën en andere extra’s

Bij ProAutotint zijn er veel mogelijkheden om uw auto te beschermen en op te pimpen. Zo blinderen wij graag uw ramen voor een stoere look en optimale zonwering. U kunt uw Citroën ook op andere manieren voorzien van een nieuwe look. Zo biedt ProAutotint leuke extra’s zoals gekleurde autogordels en laten spuiten van uw remklauwen. Voor een uniek uiterlijk, kiest u voor het laten tinten en smoken van de koplampen van uw Citroën. Naast een luxe look, beschermt het uw koplampen optimaal.

Contact voor het laten wrappen van uw Citroën

Bent u overtuigd en wilt u uw auto laten wrappen door een deskundig en professioneel bedrijf? Of gaat u voor een make-over door het laten tinten van uw ramen, voor PPF folie te kiezen of andere extra’s toe te voegen aan het uiterlijk van uw Citroën? Neem gerust contact met ons op.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 192 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>