Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Dodge

Wanneer u een Dodge heeft, dan wilt u deze mooie wagen uiteraard optimaal beschermen tegen allerlei vervuiling en krassen. Proautotint heeft dé oplossing: laat uw auto wrappen en uw Dodge geniet van de beste bescherming. We vertellen u met plezier over uw auto laten wrappen bij Proautotint met PPF folie voor uw Dodge en wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Dodge ramen blinderen

Caliber

Charger

RAM


De voordelen om uw auto te wrappen: Dodge

Een car wrap voor uw Dodge brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van paint protection film (PPF) folie op uw Dodge aanbrengen, is dat u de auto er optimaal mee beschermt. Lakbeschadiging door krassen, vogelpoep of steenslag is ontzettend zonde. Door PPF folie op de Dodge aan te brengen, voorkomt u deze beschadigingen en ritjes naar de garage. De car wrap voor Dodge is goed bestand tegen alle weersomstandigheden; het is thermisch behandeld, wat betekent dat de PPF folie bij bepaalde temperaturen mee krimpt met de lak van uw Dodge.

Dankzij de paint protection film folie, hoeft u uw Dodge ook minder vaak naar de wasstraat te brengen. De PPF folie zorgt ervoor dat uw Dodge langer en beter schoon blijft, omdat het allerlei vormen vuil weert. Zo bespaart u met een car wrap voor uw Dodge ook nog eens op waskosten.

Naast bescherming biedt een car wrap nog meer voordelen. Zo kan u uw auto laten wrappen voor uw bedrijf en zo uw Dodge inzetten om reclame te maken. Een car wrap kan voorzien worden van uw logo, bedrijfsnaam of contactgegevens; zo weten potentiële klanten u direct te vinden.

Wanneer u uw auto wilt laten wrappen, dan zijn er veel mogelijkheden voor uw Dodge. Zo kunt u kiezen voor één car wrap in een specifieke kleur, zoals camo, matt zwart of goud. U kunt er ook voor kiezen om uw auto te wrappen in diverse kleuren en patronen. Tevens is het mogelijk om het interieur van uw Dodge te voorzien van een car wrap.

Het aanbrengen van beschermfolie op uw Dodge: onze werkwijze

Als u beschermfolie wilt laten aanbrengen op uw Dodge, dan is Proautotint een uitstekende keuze. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring en hebben vakkundige experts in huis die precies weten hoe ze uw auto kunnen wrappen. Zo is uw Dodge bij ons altijd in goede handen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een leenauto, zodat u niet beperkt wordt in uw vrijheid om te werken en te reizen.

Kiest u ervoor om door ons uw auto te laten wrappen, dan bespreken we eerst alle mogelijkheden voor een car wrap voor uw Dodge. Heeft u een keus gemaakt in kleur en patroon? Dan gaan we voor u aan de slag. We gebruiken de beste materialen; Proautotint maakt uitsluitend gebruik van krasvaste PPF folie voor uw Dodge die ook nog eens extra stevig is. Uw auto wrappen doen we in een stofvrije ruimte, zodat de paint protection film folie perfect kan hechten aan uw Dodge. Onze experts staan garant voor de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat u nooit lang hoeft te wachten tot de car wrap op uw Dodge zit.

De ramen tinten en ramen blinderen van uw Dodge

Bij Proautotint kunt u niet alleen uw auto laten wrappen; u kunt uw Dodge een complete make-over geven. Zo kunt u ervoor kiezen om de remklauwen te spuiten, gekleurde autogordels te laten installeren op uw Dodge en uw koplampen of achterlichten te laten tinten of smoken. Kies voor een totaalplaatje door uw auto te laten wrappen en uw Dodge te voorzien van de genoemde extra’s en het lijkt net of u een gloednieuwe wagen voor de deur heeft staan!

Om het nog mooier te maken, kunnen we de ramen tinten of blinderen van uw Dodge. Een groot voordeel van ramen blinderen of tinten, is dat de klimaatcontrole in de Dodge optimaal blijft. In de zomer blijft het lekker koel binnen, waardoor u minder vaak gebruik hoeft te maken van uw airco. In de winter geniet u dan weer van een betere isolatie in uw wagen, zodat het langer warm blijft. Daarnaast zorgt de ramen blinderen of tinten van de Dodge ervoor dat u minder last heeft van de weerkaatsing van verlichting en zon; zo gaat u een stuk veiliger de weg op! Als laatste, geniet u door uw ramen te blinderen of te tinten van de Dodge van optimale privacy en bent u goed beschermd tegen inbraak. U kunt zelf uit de ramen kijken, maar anderen kunnen niet bij u naar binnen kijken. Zo zijn eventuele kostbare spullen die in de auto liggen altijd veilig.

Car wrap en PPF folie voor uw Dodge: contact

Wilt u graag een car wrap van paint protection film folie laten aanbrengen op uw Dodge? Of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neemt u gerust contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden om uw auto te laten wrappen en andere extra’s voor uw Dodge.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>