RAMEN TINTEN

Wilt u het uiterlijk van uw auto verbeteren? Dan is ramen tinten een absolute aanrader. Door de ramen te tinten komt uw auto er heel anders uit te zien. Het is wel van groot belang dat de ramen door een specialist getint worden. U ziet namelijk direct of autoruiten wel of niet door een expert getint zijn. Onze vakmensen zijn in staat om op professionele wijze uw ramen te tinten. We hebben een unieke manier van werken. We demonteren de ramen van het portier volgens instructies van de dealer. Dan voorzien wij de ramen van raamfolie in een stofvrije cabine. Stofvrij de ramen tinten is hierbij het streven, want dit geeft het mooiste resultaat. Vervolgens laten we de getinte ramen drogen met speciale drogers. Eenmaal droog worden de ramen afgewerkt met een speciale snijtechniek. Het is deze techniek die ervoor zorgt dat ramen tinten bij Proautotint een resultaat geeft die moeilijk te onderscheiden is met geblindeerde autoruiten uit de fabriek. Na het snijden worden de portierruiten weer zorgvuldig ingebouwd volgens de dealer instructies. Het grote voordeel hierin is dat u de ruiten direct bij oplevering weer kunt bedienen zonder enige hinder te ondervinden. De meeste vaste ruiten van auto’s, zoals de achterruit, zijn in bezit van een zogenoemde dot matrix rand. Dit is een keramisch puntjesraster welke op het glas zit. Dit raster bestaat uit zwarte blokjes of puntjes waarop de raamfolie een witte zilveren lijn zal laten zien, wat niet mooi is. Bij proautotint zijn onze experts erin geslaagd om tijdens het ramen tinten proces deze lijn permanent te reduceren met 95%. Hierdoor zal het geheel er professioneel en fabrieksaf uitzien.

Middels onze montagemethodes zijn we in staat om ramen tinten te geven op het hoogst haalbare niveau. Bij Proautotint werken we met folie van zeer hoge kwaliteit en dit ziet u terug aan het resultaat! Kwalitatieve raamfolie monteren heeft alleen nut als de folie goed wordt aangebracht en deze kennis hebben we in huis. We geven daarom ook garantie op de door ons getinte ramen zolang u de auto in bezit heeft ! Dit is niet alleen op de folie maar ook op de montage.

De folie die wij gebruiken voor ramen tinten stopt 99% van de UV-straling en verminderd hierdoor de kans op huidziektes. Ook mensen met een gevoelige huid zullen hier direct profijt van hebben. Anderen kunnen moeilijk naar binnen kijken, terwijl inzittenden wel naar buiten kunnen kijken. Bovendien is de folie extra veilig tijdens ongelukken, omdat de folie voorkomt dat er glassplinters ontstaan.

RAMEN TINTEN DOOR PROAUTOTINT

12

Jaar ervaring


8954

Ramen geblindeerd


1478

Rollen folie


2675

Tevreden klanten


Aangebracht door specialisten

Laat u uw ramen tinten door Proautotint? Dan kunt u er zeker van zijn dat de folie wordt aangebracht door een specialist. Onze vakmensen in ramen tinten hebben een ruime ervaring in het blinderen van autoruiten. U kunt er zeker van zijn dat de folie netjes aangebracht wordt. Zo kunt u de folie bijvoorbeeld niet van het raam onderscheiden. Wat ons nog unieker maakt is dat wij in staat zijn om de raamfolie stofvrij te monteren Onze specialisten maken gebruik van de nieuwste technieken. Heeft uw auto portierruiten? Dan worden de portierruiten professioneel gedemonteerd en behandeld in onze stofvrije faciliteit. Nadat de ramen zijn behandeld met raamfolie, worden deze gedroogd in onze droogruimte. Als de ramen eenmaal droog zijn dan worden de ruiten hoogwaardig afgewerkt door middel van onze speciale snijtechnieken. Hierdoor ziet u geen verschil met fabriek-af getint glas. Als laatste worden de getinte ramen professioneel teruggebouwd in de auto en kunt u direct de ramen bedienen bij oplevering. Dit alles zorgt ervoor dat we op het hoogst haalbare niveau uw ramen kunnen tinten.

Heeft uw ruit een DOT Matrix rand? Dan zijn onze specialisten in staat om deze randen tot minimaal 95% te reduceren. Proautotint is een van de eerste bedrijven in Nederland die gebruik maakt van deze techniek tijdens het proces van ramen tinten. Uw auto krijgt een hele andere look als de DOT matrix rand gereduceerd wordt. Middels de dot matrix techniek wordt een resultaat behaald die te vergelijken is met een wat fabrieken behalen! Bovendien weten we bij Proautotint exact welke vereisten de Nederlandse wetgeving aan de ramen van uw auto stelt. Na het ramen tinten krijgt u een certificaat, zodat u tijdens een eventuele controle kunt aantonen dat uw autoruiten aan de vereisten voldoen.

De voordelen van ramen tinten

Ramen tinten heeft ontzettend veel voordelen. Om te beginnen laten veel mensen de ramen tinten omdat de auto er zo beter uit komt te zien. Van buitenaf kunnen mensen nog moeilijk bij uw auto naar binnen kijken.Tevens maakt de raamfolie de autoruiten sterker waardoor inbrekers niet zomaar uw ruit kunnen inslaan en uw kostbare spullen kunnen meenemen. De raamfolie heeft namelijk de eigenschap om al het glas bij elkaar te houden, wat natuurlijk ook goed van pas komt bij een eventueel auto ongeluk waarbij rondvliegend glas niet meer kan voorkomen. Dit terwijl inzittenden nog wel perfect zicht naar buiten hebben.

Het interieur van een auto kan verkleuren door zonlicht. Laat u de ramen tinten? Dan wordt de UV-straling bijna volledig tegengehouden, waardoor uw interieur niet zal verkleuren. Daarnaast wordt de kans op huidziektes sterk verminderd door de 99% UV-wering welke een eigenschap is van onze raamfolie. Het klimaat in uw auto is ook eenvoudiger te controleren en energiebesparend. uw airco zal niet op volle toeren hoeven te draaien wat u weer brandstof en onderhoudskosten bespaard als uw ramen getint zijn. Bovendien worden uw kostbare spullen uit het zicht genomen door de getinte autoramen, wat de kans op een inbraak sterk verminderd. Mocht men toch proberen om in te breken dan kan men niet zomaar het glas inslaan de raamfolie heeft namelijk de eigenschap om al het glas bij elkaar te houden. Hierdoor zal de inbreker de moed opgeven.

Uitmuntende service

Je ramen tinten bij Proautotint heeft veel voordelen. Bij ons krijgt u de beste service. Proautotint is een flexibel bedrijf. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat het ramen tinten in het weekend of buiten kantoortijden getint worden? Wilt u advies over het tinten van uw ramen? Dan geven we u graag vrijblijvend advies. Laat u de ruiten door ons tinten? Dan krijgt u zolang u de auto bezit, een levenslange garantie op de montage ,het verkleuren en het loslaten van de folie. U kunt bij ons dus niet alleen zeker zijn van een prachtig resultaat, maar ook van een uitstekende service en kwaliteit. Komt u uw ramen tinten bij ons ? Dan staat er kosteloos een leenauto ter beschikking , de gemiddelde montagetijd is ongeveer 4 uur.
IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen / autoruiten op alle modellen en leeftijden auto's. »
UITMUNTEND
Elke bolle achterruit blinderen wij uit één stuk folie en leveren we fabrieksaf op door middel van onze dot-matrix technologie. »
leenauto-icon
GRATIS LEENAUTO
Maak gebruik van onze gratis leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 27 beoordelingen
Facebook Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 68 beoordelingen

ONZE MERKEN