AUTO TINTEN: BETAALBARE BEHANDELING MET VEEL VOORDELEN

Auto Tinten

Uw auto tinten? Een ander woord voor tinten is het blinderen van de ramen in uw auto. Deze handeling duurt niet lang en u kunt daarna lange tijd profiteren van enkele prettige voordelen die het tinten met zich mee brengt. Wat is precies het verschil tussen coaten en tinten? Hoe gaat het tinten precies in zijn werk en welke service kunt u verwachten? Op al deze vragen krijgt u hier een antwoord. Ook wanneer u nog niet zeker weet wat voor u de beste optie is, heeft u ruim de mogelijkheid om advies op maat te krijgen over het auto tinten.

Het verschil tussen coaten en tinten

Coaten en tinten lijken in eerste instantie veel op elkaar. Bij zowel coaten als tinten is er sprake van het blinderen van de autoramen. Toch gaat dit bij beide handelingen op een andere manier. Coaten is een proces waarbij de ramen van uw auto worden gespoten. Dit heeft echter wel wat voeten in de aarde. De ramen moeten uit uw auto worden gehaald om vervolgens gespoten te worden. Dit is niet alleen een meer ingewikkelde handeling, maar ook een duurdere. Bij tinten gaat alles makkelijker en sneller. Hierbij worden de ramen geblindeerd met speciale folie dat aan de binnenkant van uw ramen wordt aangebracht.

Waarom kiezen voor auto tinten?

Auto tinten is een goede keus om meerdere redenen. Ten eerste is het dus goedkoper dan coaten, en daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleurtinten van het autofolie. Verder zijn er op de lange termijn nog tal van voordelen waar u van kunt profiteren. U kunt namelijk ook kiezen voor veiligheidsfolie, een speciale folie die het voor inbrekers onmogelijk maakt om in uw auto in te breken. Deze folie houdt allerlei objecten tegen waarmee een ruit kan worden ingeslagen. Verder zorgt deze methode voor een extra trendy uitstraling van uw auto. De auto tinten betekent ook dat de ramen zonwerend zijn.

Een adviseur van ProAutotint staat u graag te woord voor een vrijblijvend advies. Vul nu het contactformulier in, vraag een offerte aan of bel ons via 0478 781 001.

Informatie over het tinten

Een auto tinten, hoe gaat dat precies in zijn werk? Eerst krijgt u de keuze uit verschillende soorten folies in diverse gradaties van lichtdoorlaatbaarheid. Al deze keuzes zijn Europees verantwoord en dus toegestaan op de wegen. Nadat u de keuze heeft gemaakt worden de ruiten van uw auto aan de binnenkant geblindeerd. Deze handeling duurt ongeveer twee uur en kan dus klaar zijn terwijl u wacht.

Eerlijke prijs, goede service

Het maakt niet uit welke soort auto u heeft, uit welk jaar of van welk model; geen enkele auto is een probleem en dus ook uw auto kan getint worden. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale stofarme ruimte waardoor het folie strak blijft zitten en er geen bubbels of bobbels ontstaan. Het folie ziet er strak uit en u kunt er jarenlang van profiteren. Uw kunt verschillende bedrijven benaderen om zo de beste en meest betaalbare optie te kiezen voor het auto tinten.

ONZE MERKEN

//]]>