Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Auto wrappen: Kia

Wanneer u uw auto wilt laten wrappen, dan bent u bij ProAutotint aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van car wrap en PPF folie op Kia en een verscheidenheid aan andere merken. Daarnaast kunnen we de ramen blinderen en tinten van uw Kia en kunnen we uw auto voorzien van leuke extra’s, zoals gekleurde autogordels. Wilt u meer weten over de voordelen van een car wrap en PPF folie voor op uw Kia? We vertellen het u graag!

CEED

NIRO

Picanto

Kia Rio ramen blinderen

RIO

Sorento

Sportage

Kia ramen blinderen

Stonic


De voordelen van uw auto wrappen: Kia

Wanneer u uw auto laat wrappen, dan zitten daar verschillende voordelen aan. Uw Kia is dankzij een car wrap optimaal beschermd tegen lakschade, die veroorzaakt kan worden door allerlei factoren. Denk hierbij aan vogelpoep, steenslag of hagel. Bij ProAutotint brengen we niet zomaar een car wrap aan op uw Kia; u krijgt het beste van het beste. We werken namelijk met PPF folie, dat staat voor auto paint protection film. Uw Kia bleef nog nooit zo lang schoon en zonder krassen! Buiten dat een car wrap en PPF folie uw Kia optimaal beschermt, kunt u uw auto dankzij een car wrap ook nog eens voorzien van een nieuw uiterlijk. Er zijn meer dan 1000 kleuren en patronen om uit te kiezen, zoals camo, mat zwart en goud. Wilt u uw wagen wel beschermen tegen lakschade met beschermfolie voor Kia, maar wilt u wel het originele uiterlijk behouden? Geen probleem, u kunt kiezen voor een doorzichtige car wrap voor uw Kia. Heeft u specifieke wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan bespreken we samen met u de mogelijkheden.

Beschermfolie voor uw Kia van ProAutotint

Beschermfolie op uw Kia aan laten brengen, dat doet u het beste bij hét bedrijf voor auto wrappen van Nederland: ProAutotint. We hebben jarenlange ervaring in het wrappen van auto’s en bieden veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de PPF folie voor uw Kia aan laten brengen met ‘two tone effect’, wat betekent dat we de helft van de wagen in één kleur wrappen en de andere helft van de auto in een andere kleur wrappen. Daarnaast kunt u car wrap op het interieur van uw Kia aanbrengen voor een strak uiterlijk en samenhangend geheel. Wanneer u kiest om de beschermfolie voor uw Kia aan te laten brengen door ProAutotint, bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Naast PPF folie, kunnen we uw Kia ook voorzien van extra bescherming door middel van speciale steenslagfolie.

PPF folie op uw auto aanbrengen: hoe doen we dat bij uw Kia?

Wilt u PPF folie aanbrengen op uw auto en bent u benieuwd hoe we dat bij uw Kia zullen doen? We vertellen u graag meer over dit proces. Voordat we de beschermfolie aanbrengen op uw Kia, maken we de wagen eerst stofvrij. Daarna brengen we zeer zorgvuldig de car wrap aan op de Kia. Onze experts zorgen ervoor dat er geen stof of luchtbellen in de beschermfolie voor de Kia komen; zo kunnen wij u een geweldig resultaat garanderen. Wanneer u ervoor kiest om ons uw auto te laten wrappen, dan kunt u tijdens het proces een leenauto van ons krijgen. Zo zit u nooit zonder wagen en dat is wel zo fijn.

De ramen tinten en blinderen van uw Kia

Ziet u weleens een auto rijden met geblindeerde of getinte ramen en denkt u: dat wil ik ook wel? Dat kan! ProAutotint is expert op gebied van ramen blinderen en tinten van elke auto, dus ook van uw Kia. Het blinderen van de ramen van uw Kia is niet alleen stijlvol, het heeft ook nog andere voordelen. Zo heeft u tijdens het rijden minder last van zonlicht en houden getinte ramen de auto koeler. Daarnaast geniet u dankzij het tinten of blinderen van de ramen van uw Kia van optimale privacy. Dat is niet alleen prettig tijdens het rijden, maar ook wanneer de auto geparkeerd staat. Zo kan niemand zien of er waardevolle spullen in de auto liggen en heeft u dankzij geblindeerde ramen minder kans op inbraak.

Leuke extra’s voor uw Kia

ProAutotint is er niet alleen voor u wanneer u de ramen wilt tinten of blinderen van uw Kia of uw auto wilt wrappen. We zijn er ook om andere toffe extra’s aan te brengen, in zowel exterieur als interieur. Zo kunnen we gekleurde autogordels in uw Kia plaatsen. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u de remklauwen wilt spuiten of de koplampen en achterlichten wilt smoken of tinten van uw Kia. Wanneer u uw auto van een stoer uiterlijk wilt voorzien en wilt genieten van minder brandstofverbruik, dan kunnen we uw wagen ook voor u ontchromen. Uiteraard kan dit allemaal in combinatie met uw auto wrappen: niks is te gek voor uw Kia!

Contact over de car wrap voor uw Kia

Wilt u beschermfolie voor de auto aanbrengen op uw Kia, de ramen tinten of blinderen van uw Kia of gebruik maken van onze andere diensten? Neemt u gerust contact met ons op en we bespreken graag uw wensen met u.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 215 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>