Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Uw auto beschermen met PPF en de ramen blinderen: Mercedes CLS

Heeft u een Mercedes CLS? Dan bent u vast erg blij met uw auto en bent u zuinig op uw auto. Als u uw Mercedes CLS laat wrappen of de ramen laat blinderen, dan blijft uw auto er altijd goed uitzien en u beschermt zo de originele lak van uw Mercedes CLS.

Uw Mercedes CLS beschermen met PPF

Wilt u uw Mercedes CLS extra goed beschermen tegen (lak)schade? Dan kunt u zeker terecht bij Proautotint. Wij hebben PPF beschermfolie voor uw Mercedes CLS, zodat uw auto beschermd is tegen steenslag, vogelpoep, krassen en andere zaken die voor schade aan uw lak kunnen zorgen. Daarnaast maakt onze PPF beschermfolie het makkelijker voor u om uw auto mooi te houden.

De ramen blinderen van uw Mercedes CLS

Steeds meer mensen laten hun ramen blinderen, want er zitten veel voordelen aan het blinderen van uw ramen. Laat u de ramen blinderen van uw Mercedes CLS, dan geeft dat u een beetje meer privacy. Bovendien blokkeert het een hoop UV-straling, wat verkleuring van uw interieur voorkomt.

Gekleurde details voor uw Mercedes CLS

Zoekt u naar dat beetje extra voor uw auto en het interieur? Dan zijn gekleurde autogordels in uw Mercedes CLS misschien wel wat u zoekt. Kies bijvoorbeeld voor rode autogordels voor uw Mercedes CLS, voor een sportieve uitstraling. Wilt u uw remklauwen meer laten opvallen of uw auto een sportieve uitstraling geven? Laat dan bij Proautotint de remklauwen van uw Mercedes CLS verven. Wij hebben veel verschillende kleuren beschikbaar, zodat u de kleur kunt kiezen die het meest bij u en uw auto past.

De koplampen en achterlichten smoken van uw Mercedes CLS

Wilt u uw auto een stoere uitstraling geven, dan kunt u de koplampen en achterlichten van uw Mercedes CLS laten smoken. Dit helpt bovendien tegen krassen en steenslag schade, is eenvoudig te vervangen bij schade en het is gemakkelijk schoon te houden. Bij Proautotint kunnen wij uw lampen smoken zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid.

Uw Mercedes CLS beschermen? Neem contact op!

Wilt u een goede car wrap voor uw auto? Dan bent u bij Proautotint aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist op het gebied van auto’s pimpen en weten goed hoe wij u het beste kunnen helpen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>