Groot assortiment wraps
Gekleurde gordels
Ramen tinten
Ontchromen
Hoogste kwaliteit

Wrappen, PPF en de ramen blinderen: Volkswagen Golf

Heeft u een Volkswagen Golf? Dan bent u vast erg trots op uw auto en wilt u dat deze er lang mooi uit blijft zien. Bij Proautotint kunnen wij uw Volkswagen Golf wrappen, of de ramen blinderen. Zo ziet uw auto er niet alleen sportief en stoer uit, maar beschermt u ook de originele lak en uw interieur.

Uw Volkswagen Golf wrappen

Het wrappen van uw Volkswagen Golf heeft veel voordelen. Wanneer u uw auto laat wrappen, ziet de auto er strak en stoer uit, maar het zorgt er ook voor dat de originele lak goed beschermd wordt. Bij ons kunt u elke kleur wrapfolie kiezen die u wenst, bijvoorbeeld stoer camo of fel blauw. Daarnaast kunnen wij uw Volkswagen Golf ook in verschillende kleuren wrappen of met een patroon.

PPF voor uw Volkswagen Golf

Voor extra bescherming van uw Volkswagen Golf is PPF ook mogelijk. PPF is een folie die uw auto beschermt tegen schade van onder andere steenslag, vogelpoep, teerresten en krassen. Zo voorkomt u dat de lak van uw Volkswagen Golf beschadigd raakt. Daarnaast zorgt de folie dat uw auto makkelijker schoon te maken is.

De ramen blinderen van uw Volkswagen Golf

Zou u graag wat meer privacy willen in uw auto? Dan kunt u ervoor kiezen om de ramen van uw Volkswagen Golf te laten blinderen. Onze raamfolie blokkeert bovendien een groot deel van de UV-straling, waardoor de kleur van uw interieur mooi blijft. Bij Proautotint kunt u verschillende tinten raamfolie kiezen, die binnen de wetgeving passen.

Gekleurde details voor uw Volkswagen Golf

Wilt u uw auto net dat beetje extra uitstraling geven? Kies dan voor gekleurde autogordels voor uw Volkswagen Golf. Wij hebben verschillende kleuren waar u uit kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor mooie, rode autogordels in uw Volkswagen Golf voor een sportieve uitstraling.

Achter uw velgen zitten de remklauwen en deze zijn vaak erg goed te zien. Standaard zijn deze zwart, waardoor ze niet goed opvallen. Om uw auto een stoere make-over te geven, kunt u de remklauwen van uw Volkswagen Golf laten verven. Voor het spuiten van de remklauwen zijn ook verschillende kleuren mogelijk.

De koplampen en achterlichten smoken van uw Volkswagen Golf

Voor de ‘finishing touch’ kunt u de koplampen en achterlichten van uw Volkswagen Golf laten smoken. Dit gaat niet ten koste van de veiligheid van uw verlichting, maar kan uw auto wel het stoere uiterlijk geven wat u wilde.

Uw Volkswagen Golf laten wrappen? Neem contact op!

Heeft u interesse in een car wrap, PPF of het tinten van uw koplampen voor uw Volkswagen Golf? Bij Proautotint bent u aan het juiste adres. Wij kunnen deze werkzaamheden vakkundig voor u verrichten en willen u graag helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>