IDEALE OMGEVING
Ramen blinderen & auto wrappen vanuit een stofarme omgeving voor het beste resultaat. »
BESTE MATERIALEN
Proautotint gebruikt uitsluitend krasvaste folie van extra stevige en robuuste kwaliteit. »
VAKKUNDIGE EXPERTS
Jarenlange ervaring in het blinderen van ramen en het wrappen van voertuigen en boten. »
UITMUNTEND
Blinderen met dot matrix technology en autowrappen met de hoogste dekkingsgraad. »
plaatje leenauto
LEENAUTO
Maak gebruik van onze leenauto zodat u niet hoeft te wachten. »

RAMEN BLINDEREN EN AUTO WRAPPEN DOOR PROAUTOTINT

ONZE DIENSTEN

tesla wit geblindeerde ramen

Auto tinten en blinderen


Uw auto tinten gebeurd bij ons onder de hoogste montagecondities, met meer dan 4000 auto`s op ons naam kunnen wij ons de autotint specialist noemen van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.
Lees meer

Uw auto tinten gebeurd bij ons onder de hoogste montagecondities, met meer dan 4000 auto`s op ons naam kunnen wij ons de autotint specialist noemen van Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.
Onze montagemethodes zijn uniek. Wij monteren onze raamfolies stofvrij op de portierruiten, daarnaast zijn wij in staat om de witte luchtlijnen (dot matrix techniek) op de vaste ruiten zwart af te werken hetgeen overeenkomt met fabrieksaf getint glas.
Kosteloos hebben we een leenauto ter beschikking staan en bieden u garantie op de folie en op de montage zolang u de auto in bezit heeft!
Wij blinderen en tinten autoramen volgens de wetgeving, u hoeft zich geen zorgen te maken als we uw auto tinten, u ontvangt van ons een certificaat als wij uw auto blinderen. De gemiddelde montagetijd om uw autoruiten te blinderen is ongeveer 5 uur.

tesla wrappen wit

Auto wrappen


Auto wrappen is de auto een andere kleur geven zonder de auto te spuiten. Dit gebeurd met behulp van een speciale wrap folie.
Deze wrapfolie heeft de eigenschap om te krimpen en te stretchen onder bepaalde temperaturen, hierdoor is het mogelijk om elke auto te wrappen in gewenste kleur.
Lees meer
We gebruiken uitsluitend wrapfolie van het merk 3M en Avery, dit zijn folie leveranciers met jarenlange ervaring. Het zijn de specialisten in het fabriceren van carwrap folies, van satijn, mat naar hoogglans naar zelfs slangenleer niks is te gek.
Echter is een kwalitatief merk folie niet genoeg om kwaliteit werk te leveren, wij hebben veel trainingen gevolgd en ervaringen opgedaan om een perfecte carwrap te realiseren. Zonder de juiste installatievaardigheden komt een goed merk folie niet tot zijn recht.
Wij monteren ook striping op maat met behulp van knifeless tape. Dit is een speciale tape met een ingebouwde snijdraad wat ervoor zorgt dat de wrapfolie wordt gesneden zonder het gebruik van een mes op de auto. Hierdoor bent u verzekerd van een carwrap zonder schade! Gemiddelde tijd om een auto te wrappen is ongeveer 3 werkdagen. In de tussentijd hebben we kosteloos een leenauto ter beschikking staan.
Wilt u uw auto in een andere kleur wrappen? Neem dan contact met ons op!
tesla zwart

Auto ontchromen of chroom zwart maken wrappen


Uw chroom van uw auto in kleur wrappen? Wij zijn specialisten in het ontchromen van auto`s.
Na vele trainingen en ervaring kunnen wij ons inmiddels een ware specialist noemen in het wrappen van chroom.
Lees meer
Wrappen van het chroom kan ik elke kleur maar meestal wordt hoogglans zwart gekozen. Het in kleur maken van het chroom gebeurd met een speciale folie welke we om elke hoek kunnen sturen en laten hechten. Chroom spuiten is niet te doen aangezien dan ook alle chrome delen van de auto gedemonteerd dienen te worden en dit een hoog risico vormt op het verbuigen van het chroom. Daarnaast hecht spuitwerk niet goed op chroom. Vandaar dat chroom wrappen de perfecte oplossing is.
Wij zijn getraind om het chroom te wrappen zonder het onderdeel te demonteren van de auto.
Elk chroom onderdeel wordt uit 1 stuk folie gemonteerd wat ons uniek maakt.
Gemiddelde tijd om een complete auto te ontchromen is ongeveer 4 uur, afhankelijk van de hoeveelheid chroom natuurlijk.
Wilt u uw auto ontchromen oftwel uw chroom wrappen? Neem dan contact met ons op!
Steenslagfolie

Auto in anti steenslagfolie en lakbeschermingsfolie plaatsen


U heeft een nieuwe auto en u wilt deze beschermen tegen steenslag en gebruikerskrassen?
Lees meer
Wij kunnen dit voor u doen met een transparente polyurethane anti steenslagfolie , deze folie is glashelder en oersterk. Dit wordt PPF oftewel Paint Protection Film genoemd.
De folie heeft de eigenschap om uw lak te beschermen en lichte wasstraat krassen zullen verdwijnen met een fohn of met warm water.
Wij zijn sinds 2016 XPEL gecertificeerd om dit product aan te brengen. Het voordeel van deze lak beschermingsfolie is dat deze altijd kan blijven zitten aangezien de anti steenslagfolie onzichtbaar is. Dit in tegenstelling tot een glascoating welke een aantal gereden kilometers meegaat en vervolgens weer opnieuw moet worden aangebracht.
Door de montage in onze stofarme ruimte kunnen we de anti steenslagfolie aanbrengen op het hoogste niveau. De lakbeschermings folie wordt met een speciale computer exact op maat gesneden van de auto, aangezien de folie zo dik is dat er niet met een handmes in gesneden kan worden. Steenslag wordt door de neus van de auto opgevangen met als gevolg dat hier de meeste schade wordt toegebracht. De meest voor de hand liggende keuze is dat de voorbumper, motorkap, zijspatborden en spiegelkappen worden voorzien van anti steenslagfolie maar een complete auto behoort ook tot de mogelijkheden. De gemiddelde tijd om de voorkant van de auto in lak beschermingsfolie te plaatsen is 2 werkdagen. We hebben voor u kosteloos een leenauto ter beschikking staan.
Heeft u interesse in een anti steenslagfolie voor uw auto neem dan contact met ons op.
porsche lampen geblindeerd

Koplampen tinten en achterlichten blinderen


Uw koplampen of achterlichten beschermen met koplampfolie? Wij hebben de perfecte oplossing.
Onze koplampfolies zijn speciaal gemaakt om schades zoals steenslag te voorkomen.
Lees meer
Koplampfolie en achterlichtenfolies bestaan uit polyurethaan welke een helende eigenschap hebben. De koplampfolie is UV bestendig en verkleurt niet. Lichte krassen en wasstraat krassen verdwijnen in de zon of met warm water. De koplamp tintfolie heeft geen lichtbelemmering en uw lampen zijn voor altijd beschermd. Daarnaast zullen de lampen nooit meer verkleuren waardoor u nooit meer uw lampen hoeft te polijsten. Wij zijn zodanig opgeleidt dat wij koplampfolie aanbrengen zonder dat men ziet dat er folie gemonteerd is. We gebruiken uitsluitend het merk XPEL, dit is een leverancier met een jarenlange ervaring in het fabriceren van koplampfolie en lakbeschermingsfolie. De koplamp en achterlichten folies zijn in 3 gradaties te verkrijgen van glashelder naar donker effect.
Gemiddelde tijd om een setje lampen te tinten is ongeveer 1 uur.
Wilt u uw auto koplampen of achterlichten tinten? Neem dan contact met ons op!

INSTAGRAM BERICHTEN

Bekijk ook: Autoramen tinten

ZIJ GINGEN U VOORGoogle Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 212 beoordelingen

ONZE MERKEN

//]]>