Opel ramen blinderen

Ramen van je Opel laten blinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze Opel ramen die wij blinderen voldoen aan de toegestane specificaties vanuit de wet. Je ontvangt hiervoor een certificaat die je kunt laten zien bij een eventuele controle. Zo weet u zeker dat Proautotint uw Opel ramen blindeert volgens de wet en kunt met een gerust hart gaan rijden .
Uw Nissan ramen blinderen? Neem dan contact op met ons.

Wij zijn experts in blinderen van alle ramen van auto’s ongeacht welk automerk of autoleeftijd. Uw offerteaanvraag wordt veelal dezelfde dag beantwoord.

Waarom Proautotint?

  • Ideale omgeving.
  • Beste materiaal.
  • Vakkundige experts.
  • Blinderen vanuit 1 stuk folie.

Raamfolie Opel

Met onze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflecties schitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling. Daarnaast zijn de folies waarmee wij uw Opel autoruiten blinderen extra veilig, waardoor er geen glassplinters zijn tijdens een ongeluk.

Proautotint maakt gebruik van speciale snijtechnieken waarmee de folie perfect op draairamen wordt geplaatst. Zo heeft u een minimale inkijk naar binnen en een optimaal zicht naar buiten. Daarnaast is het klimaat in uw auto beter te controleren. Na oplevering kunnen de ramen direct bediend worden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

//]]>