Rover ramen blinderen

U wilt de ruiten van uw Rover laten blinderen? Dat kan bij Proautotint. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring in het tinten van Rover autoruiten en weten als geen ander hoe dit vakkundig te doen. Inmiddels kijken meer dan 2500 klanten tevreden terug naar het laten tinten van hun autoruiten.

Voor het blinderen van uw Rover autoruiten gebruiken wij de allerbeste folie welke in omloop is. Met deze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflecties schitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling.

Wij zijn experts in blinderen van alle ramen van auto’s ongeacht welk automerk of autoleeftijd. Uw offerteaanvraag wordt veelal dezelfde dag beantwoord.

Waarom Proautotint?

  • Ideale omgeving.
  • Beste materiaal.
  • Vakkundige experts.
  • Blinderen vanuit 1 stuk folie.

Raamfolie Rover

Met onze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflecties schitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling. Daarnaast zijn de folies waarmee wij uw Renault autoruiten blinderen extra veilig, waardoor er geen glassplinters zijn tijdens een ongeluk.

Proautotint maakt gebruik van speciale snijtechnieken waarmee de folie perfect op draairamen wordt geplaatst. Zo heeft u een minimale inkijk naar binnen en een optimaal zicht naar buiten. Daarnaast is het klimaat in uw auto beter te controleren. Na oplevering kunnen de ramen direct bediend worden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

//]]>