Renault ramen blinderen

Heeft u interesse in het tinten van de autoruiten van uw Renault? Wist u dat Proautotint hier meer dan 12 jaar ervaring in heeft! Kwaliteit gegarandeerd dus.

Indien u de autoramen van uw Renault wilt laten blinderen, dan doen wij dat graag voor u. Wij hebben inmiddels meer dan 2500 tevreden klanten en weten als geen ander de ramen van uw Renault met grote precisie te blinderen.
Voor het blinderen van de Renault ramen gebruiken wij de allerbeste folie welke in omloop is. Met deze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflecties schitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling.

Wij zijn experts in blinderen van alle ramen van auto’s ongeacht welk automerk of autoleeftijd. Uw offerteaanvraag wordt veelal dezelfde dag beantwoord.

Waarom Proautotint?

  • Ideale omgeving.
  • Beste materiaal.
  • Vakkundige experts.
  • Blinderen vanuit 1 stuk folie.

Raamfolie Renault

Met onze krasvaste folie en kwaliteitsmateriaal heeft u geen reflecties schitteringen meer en blokkeert u 99% van de UV straling. Daarnaast zijn de folies waarmee wij uw Renault autoruiten blinderen extra veilig, waardoor er geen glassplinters zijn tijdens een ongeluk.

Proautotint maakt gebruik van speciale snijtechnieken waarmee de folie perfect op draairamen wordt geplaatst. Zo heeft u een minimale inkijk naar binnen en een optimaal zicht naar buiten. Daarnaast is het klimaat in uw auto beter te controleren. Na oplevering kunnen de ramen direct bediend worden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

//]]>